Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    Hú micsoda hírek! :DDD Már vártam mikor lesz valami szorosabb kapcsolat a facebook és rift között, hát szépen lassan csepegtetik az embereknek a dolgokat úgy látom... A vége úgy is az lesz, hogy mindenki vegyen fel egy virtuális szemüveget és virtuális térben szocializálódjon. Kicsit ijesztő, de ez a jövő. :)

    VR home testreszabás: Nah ez már nagyon kellett, de tényleg. Olyan frankó lenne, ha kezdőknek nem demo-kat kellene vadászni, hogy mivel hangoljuk rá a VR-ra, hanem csak felveszi és a homeban már körülnézhetne, megnézhetne-kipróbálhatna dolgokat. Lehetne egy n-1-edik szint is akár ahol olyanok akik különösen érzékenyek a VR-ra (pl idősebbek) kapnának egy kis plusz időt a ráhangolásra.

    Én még azt csinálnám a helyükben, hogy a Steamen ugye vannak kártyák a játékokhoz amiket gyűjteni lehet. Home-ban csinálhatnának olyat, hogy a játékok tárgyakat adhatnának amiket elhelyezhetnénk a home-ban, lehetne pl egy polc vagy szekrény ahová ezeket be lehetne tenni vagy akárhová leszórni a szobában.

    Az Oculus Go meg ahogy a fórumban is írták: valahol a Rift és amobil vr között helyezhető el. Nekem még mindig sokkal inkább a kábeles megoldás a csábító ahol sokkal jobb grafikájú játékokat lehet játszani. Ülőnél nem zavaró, de állónál sem botlottam el még a kábelben. Mondjuk nálam kicsi a játéktér. Akinél viszont nagy a játéktér, szinte biztos vagyok benne, hogy meg tudja oldani a plafonról való belógatást. Mindegy, én valahogy a kábel meglétét tartom a legkisebb gondnak a HMD kapcsán.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák