Új hozzászólás Aktív témák

  • Raymond

    félisten

    válasz jilian #55156 üzenetére

    Megmondom oszinten az elejetol fogva nemigen ertem a kerdeseidet mert annyira nem bonyolult a dolog.

    "Mi az, hogy "nincs legyarttot termek"? "

    Pontosan az, hogy nincs elerheto legyartott termek mivel sehonnan nem kapsz azonnal. Meg a gyartotol sem, nemhogy mas kulso ertekesitoktol. Ha lenne, akkor megrendeled vagy a Meta-nal vagy mashol, levonjak a penzt, kuldik a temeket es aznap vagy masnap vagy 2-3 nap mulva max ott lesz nalad. Nem 3+ het szallitasi datumokat adnak meg.

    "Vagy az Amazonnak mást gyártanak?"

    Ezt egyaltalan nem ertem. Mi "mast" gyartananak nekik? Nem arrol van szo hogy mast gyartanak hanem hogy van X mennyisegu termek vagy lesz a gyartasi sebessegtol fuggoen adott pillanatban es Y kell a kulonbozo eladoktol osszesen. Amig az adott pillanatban X kevesebb mint Y addig valaki nem kap es varni kell. Van egy sorrend ami szerint az elorendelesek es az ertekesitesi csatornakban levo egyzemenyek szerint szallitva vannak a legyartott termekek.

    "Persze "jobb" az Amazonnál, de el nem hiszem,hogy a Meta olyan szarrágó lenne ha valami nem jó akkor hezitál....."

    Hihetsz amit akarsz, de sokeves tapasztalat azt mondja az Amazon RMA folyamat messze veri a zome gyarto folyamatat, foleg a Meta-et es foleg ha gye nem tamogatott orszagbol (mint pl. Mo) akarsz valamit reklamalni naluk.

    A visszakuldeshez: EU-ban 14 napon belul ok nelkul visszakuldhetsz online megrendelt termeket. Az Amazon elonye hogy nem csak 14 napot ad hanem 30-at. Az hogy valaki visszakuldte zsirosan nem azt jelenti hogy ezt te ugy megveszed mer ujkent el lesz adva. Ezen kivul vannak termekek amiket egyaltalan nem ertekesitenek ujra, megy a kukaba. Es meg egy csomo mas eloiras es folyamat letezik arra hogy az ilyenek fel legyenek valahogy dolgozva lehetoleg keves szemet "legyartasaval". A HMD-nel peldaul siman csak kicserelhetik a faceplat-et, letisztijak a tobbi es kesz.

    [ Szerkesztve ]

    Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Új hozzászólás Aktív témák