Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz Csavez™ #2929 üzenetére

    Csak röviden mert süt rólad hogy fan vagy.
    Tehát az hogy a Vive-nál még plusz költségbe kell verned magadat és szerelgetni a konnektornál hogy ki tudd kapcsolni a szenzorokat az előny? Érdekes gondolatmenet...
    Összerakást úgy értettem hogy míg a riftnél bedugsz a gépbe 3 usb-t meg egy hdmi-t (legyen 4 teendő) és már csak szoftveres telepítés van) addig Vive-nál vedd elő a fúrót fúrj lyukakat, dugd be a kábeleket a szenzorokba és a konnektorba is, a linkboxba is dugd be a kábeleket és a linkboxból is a számítógépbe. Akárhogy számolom ez nem 4 kábelbedugás és akkor a rift telepítője is egyszerűbb a kalibrálás rész mindössze annyi hogy a szenzor elé tedd be szemüveget nem kell a kontrollerrel rohangálni a szobába...
    Tehát (gy. k.) nem szétszedés hanem összerakás. Szétszedni mi a fenéért is szeretném? Ha nem kell akkor csak odateszem a számítógépház mellé.
    Kinézetbe egyetértek direkt írtam is hogy szerintem.
    Szemüvegre vagy 30 éve van megoldás úgy hívják kontaktlencse.
    Kapaszkodj meg megveszel valamilyen VR játékot steamen és megy az Oculuson csak nem a steamVR-t pipálod ki hanem az Oculust. Képpel illustrálva Nézd csak meg van Oculus részleg is a steamen nem csak Vive. Tehát még egyszer Oculus Store-nek csak a Rift működéséhez kell fent lennie a játékok/alkalmazások megvásárolhatók steamen is. Kb olyan mint ha a HTC is csinált volna egy saját alkalmazásboltot de minden elérhető lenne steamről.
    Részemről befejezve a dolog.

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák