Új hozzászólás Aktív témák

  • Czeky

    Arcképgyáros

    LOGOUT blog

    Sziasztok, de szuper hogy létezik ez a téma is! :D

    Első generációs SCPH-1002-es PS1-emet 2-3 éve vettem Ebay-en, licites volt, és annyira nem volt rajta licit, hogy gondoltam rátolok egy kis összeget, és jött az üzenet hogy megnyertem. Kaptam hozzá egy Dual Analog kontrollert, azzal meg is lett a 3 alap PS1-es kontroller. :D
    A lézer kihagyogatott olvasás közben, főleg videókat, meg zenéket, így úgy gondoltam kipróbálom, mi lesz ha megpiszkálom a potikat. Bemértem őket, aztán addig állítottam, ameddig jó nem volt (egy guide-ban meg voltak adva a pontos számok), aztán mikor bemértem, jöhetett teszt, és lőn, szinte hibátlanul olvas, csak a nagyon karcos lemezekkel hadakozik (pl. a Japánból importált GT2 Simulator lemezével, az igencsak leharcolt lemez, de polírozással menthető).

    PS2-m igencsak jó lézerrel volt megáldva, szinte minden játékot vitt, viszont az utóbbi időben elkezdett rakoncátlankodni, olyan, mintha nem találná a boot sectort a legtöbb esetben, de miután megtalálja, mindent tökéletesen olvas. És ez nem az a típusú hiba, hogy egy idő után kiírja, hogy "Disc Reading Error.", hanem próbálja olvasni, semmit se csinál a lemezzel csak pörgeti, nagy ritkán próbálja olvasni, aztán megint semmi, lemezkiadásnál (ha nem resetelem a gépet), akkor beletellik egy kis időbe mire kiadja a lemezt. Tudja valaki, hogy mi lehet a gond? :F Itt is piszkáljam meg a potit, vagy mi a hiba?

    So you think it's really good, yeah? You should try making the bloody thing up; it's a real pain in the arse. /// Keresem a helyem a világban. /// RIP QLR PC bontó.

Új hozzászólás Aktív témák