Hirdetés
- World of Warships
- Call of Duty: Black Ops 6
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
válasz Fortclay #39744 üzenetére
A szenzor sok esetben a HDD-ben van, ezért is írják, hogy venni kell szenzort. Az enyém még 2011-es, nálam az ODD helyére került be, de annak a szenzora nem szereti az SSD magasabb hőmérsékletét (45-50 fok). Ezért feltelepitettem az ingyenes Macs Fan Control - control fans on Apple computers, also on Windows via Boot Camp (crystalidea.com) appot, és itt beállítottam 1400-ra a ventillátort az ODD-nél, és így is stabil max 50-52 fok a mért hőmérséklet.
-
Fortclay
csendes tag
válasz Fortclay #39746 üzenetére
Tegnap és tegnapelőtt meg is csináltam. Nem volt egy nagy kaland, a ragasztó simán szétjött szikével, egész egyszerűen szét lehetett szedni. Egyedül annyit rontottam el elsőre, hogy az SSD-t megformáztam Linux alól egy másik gépben, de nem állítottam be partíciót, így valamiért az OSX telepítője nem tudta formázni. Kivettem, megformáztam FAT32-re és utána már ment minden simán. Az összerakás sem volt bonyolult, előtte kitakarítottam, volt benne bőven szösz, szerintem már nem is kapott levegőt rendesen. Az eredmény meg magáért beszél, mintha másik gép lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
- Topton N100 (4mag,4szál) 1xDDR4, 1xNVME, 2x2.5Gbit LAN, SATA PORT HIBÁS GÉP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest