Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Nyugdíjas #7998 üzenetére
A profilt nem szeretnéd közkinccsé tenni?
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Nyugdíjas #8005 üzenetére
Köszönöm szépen.
Egyébként kalibrálást nem vállalsz (nyilván nem ingyen)?
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
whited
addikt
válasz Nyugdíjas #8025 üzenetére
jó mert eddig nem volt ilyen opció, de most rámvernek még 100%-t akkor már drágább mintha itthon veszem meg, a lényeg ő megveszi uk-ba saját névre és behozza akkor díjtalan a dolog?
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
gergod
tag
válasz Nyugdíjas #8048 üzenetére
bolti vga-t nem lehet csak ugy belerakni? Hmmm....pedig gondoltam ha OSX tamogatja akkor menni fog.. Nem gondoltam, hogy speci FW kell hozza, hogy az EFI felismerje... akkor viszont targytalan... nem tudom, az iMac nekem annyira nem jon be. Teljes erteku vga kartya van benne, vagy mbil verzio mint a lapttopokban?
Miert nincs Mac MIdi... tok jo lenne, nem kell sok belso meghajto hely, csak 2, egy dvd iro, xenon nelkuli processzor, szep dizajnnal valahol annyiert mint az alap iMac.
-
őstag
válasz Nyugdíjas #8096 üzenetére
Sajnos a mostani monitorral is csatlakozási problémája akad ébredést követően, amit csak a áramtalanítással lehet kiküszöbölni, és egy így volt az előző Minimmel is. Többféle kábelt és csatlakozási módot használva. Ezért merült fel a kérdés, hogy hogy miniDP-DP kábelt használva tapasztalt-e már valaki problémát, mert Mac Pro-kkal kapcsolatosan olvastam ilyenről.
-
sigmoid
tag
válasz Nyugdíjas #8170 üzenetére
Arra vagyok kíváncsi, hogy tudok-e saját néven regisztrálni és kártyával fizetni, úgy hogy a postázási címnek megadom a barátom címét.
A másik meg, hogy kb. mennyi az átfutási ideje a rendeléseknek náluk? (Nagy csomagról van szó - gyári felújított iMac )
[ Szerkesztve ]
...s elindulnék Nagy Szellemként rendet rakni a világban
-
Bling95
őstag
-
DroneZ^
őstag
válasz Nyugdíjas #8358 üzenetére
ugyanezt csinálta nekem is. ujradugod párszor az usb-t, vagy látja vagy nem. Ha nem, akkorformázd mac fájlrendszerre újból, nekem ezután látta. De valahogy megutáltam 2 óra alatt a Lion-t és maradtam a SnowLeopardnál
[ Szerkesztve ]
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
rii
nagyúr
válasz Nyugdíjas #8478 üzenetére
nem is a kultusz persze ...
és remélem menni a fog az almának (mint egy micorosoft ellenlábasnak) ezután is jól ... (sztem a w7 fő konkurenciája az OSX ... szal'részemről ezért is az aggodalom)ha jól tudom, volt olyan korszak, hogy a háttérben volt, és a szakadék széléről kellett visszahoznia az apple-t ... apple-klónok, stb. de nem vagyok benne a témában ....
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
-
Bling95
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Autós topik
- Külpolitika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Csere-Beszámítás! Kezdő GAMER PC! R5 2600 / 16GB DDR4 / RX 570 8GB / 512SSD + 1TB HDD
- Játszós AMD v2 , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Apple Mac mini 2023, M2 Pro (hibátlan állapot, AppleCare: 2026.09.17.)
- Játékra is , i7 7700 , RTX 2060 , 16GB RAM , 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest