Új hozzászólás Aktív témák

  • kkp900

    senior tag

    válasz -Skylake- #38601 üzenetére

    Akkor vissza megyek az elejére.
    Elsőnek is jelenleg van egy 2018-as Mac minim és egy LG42OLED TV amit monitornak használok csak nem tvnek. Plusz most is van egy TP link USB 3.0 ás elosztóm kell a régebbi külső vinyóknak és az egérnek is én a hangtalan Logitech egérre esküszök 2 évente veszek egyet..VAn MX Master 2-es is de nem használom .Plusz még ha kell innen tudom tölteni az Iphonet is és ha kell így dugom gépre is.
    Az USB elosztó ezért kell.Jelenleg simán HDMI van csatlakoztatva a TV a Mac Minihez. Tökéletesen működik is vele minden. Most vettem egy új M.2-es SSD 10 GB/S házban amit ugye a Mac Minibe dugtam. Ezt a felállást szerettem volna átvinni egy Macbook Airre és az LG OLED tv monitorra. Mivel eladtam a 2018-as 12,9-es Ipad Promat így azt hittem ,hogy ki tudom váltani majd egy Macbook Air M1 essel ha kell akkor csak lehúzom és viszem is magammal.
    És akkor nem kell külön egy Ipad .
    Megnéztem nekem 780/750 van meg ha a Mac Minit wifin használom. De volt ennél gyorsabb is régebben .
    A HDR azért kell ,hogy az egész rendszert azon tudjam nézni az OLED TV-n nem csak egy Filmet akarok rajta nézni .
    Láttam én is a HDMI kábelt ami tudja a HDR10 is és USB-C is ,de akkor meg nem tudom hova dugni az ÚJ M.2-es SSD-t mivel a sima 50 ezer alatti Hubokon nincsen plusz USB-C 10 GB-es egy darab se sajnos. Mivel csak 2 USB-C portja van a Macbooknak sajno ha legalább 3 lenne akkor már jobb lenne a helyzet és csak egy HDMI kábel kellene és minden működne szépen. Meg a net miatt nem terhelném a wifit se és a Macbook wifijét se folyamatosan ezért gondoltam a stabil kábeles netre. Főleg ,hogy torrentezésre is hasznélva van így állandóan megy a MAc Mini is és menne a Macbook Air is.
    Tudom iagzad van ,hogy mások ,hogy használják meg ergo nem erre lett kitalálva ,de gondoltam meg tudom esetleg oldani a Satechivel is ami majdnem sikerült is. Írtam a gyártónak is de semmi válasz azóta se.. Hogy tudja e a HDR 10 et vagy sem...
    Hátha így már világosabb a történet és érted a dolgokat mit miért szerettem volna .

Új hozzászólás Aktív témák