Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
OgKush
senior tag
Sziasztok!
Az elöbb végig futott a macska a klaviatúrán, és valamit benyomhatott, mert megválltozott a felbontás, meg missioncontrol szürke lett, a dock nem tünik el ha fullscreen appban vagyok... Mi baja lehet?
Átállítottam a frekvenciát PAL-ra, most a felbontás elvileg jó, mert az nem változott, ( mégis a kép mérete igen) de a többi nem oldodott meg?! -
-
Ragnar95
félisten
Kipróbáltam az általatok ajánlott Streamelő appokat, de sajna egyik sem vált be Universal Media Serverrel látom a BluRay lejátszóról a filmeket, de ha lejátszanám valamelyiket, csak tölt és nem indul ela film, PS3 Media Servert nem látja se a TV, se a BluRay, a Plex meg valamiért automatikusan átkódolja a filmeket, amitől tök pixeles lesz az egész
Eddig a Vuze-t használtam, ami ment is gond nélkül, csak túl sok RAMot használ, ezért lecseréltem és azóta nem sikerült egy normálisan működő streamelő appot találnomPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
-
-
Ragnar95
félisten
DLNA-n, de Vuze-val tökéletes volt és nem kódolta át...Azért, mert annak meg a letöltés része bugzódott be, használhatatlanná vált a letöltés mappa Finder alól, ráadásul a Utorrent kb mindenben jobb, kivéve a streamet ugye...Csak erre meg nem használható a Vuze, mert csak az abban letöltött dolgokat lehet vele streamelni
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
A lomtárat nem tudom kiűríteni, rákérdez hogy a zárolt elemeket is törölje e, leokézom de nem törli. Pár walking dead epizód van bent, nem tudom miért zároltak. Hogy lehetne kitörölni őket? 10.8-at használok.
-
Ragnar95
félisten
válasz DanielK #13715 üzenetére
Kipróbáltam 5GHz-en, de úgy az iPhone nem látta, szóval az sem megoldás Amit nem értek,h hacklin Vuze-val tökéletesen ment 2,4GHz-en is a dolog
Úgy tűnik, kénytelen leszek nélkülözni a streamelést, pedig picit egyszerűbb és gyorsabb, mint állandóan pendrive-ra másolgatni[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Brekk
addikt
Sziasztok
Van egy újság előfizetésem az appstore-ban. Hogy tudom leállítani az autómatikus újra előfizetést?
http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
-
lugosi
MODERÁTOR
Olyat lehet valahogy csinálni, hogy úgy választok kimenetet (iMac 2008, OS X 10.8.4), hogy felülbírálom az automatikus audio-kimenet választást?
Azt szeretném megoldani, hogy a hifi be van dugva az optikai kimenetbe, de amikor szöveges youtube-ot nézek, illetve olyan esetekkor, amikor nincs szükség arra hogy a hifin jöjjön a hang, akkor ne kelljen kihúzni az optikai kábelt, visszakupakolni, letenni stb, hanem egyszerűen azt mondom hogy beépített hangszóró és kész.
Nézegettem az Audio Midi Beállítót is de nem találtam. -
-
Ragnar95
félisten
Azt nem próbáltam, mivel a gépet még problémásabb a TV-hez cipelni, mint egy pendrie-ot 80/25-ös a wifi, simán streameltem régi gépen FullHD 3D 30Mbites filmeket akadás nélkül is...
Nem tudok róla, h ilyeneket tudna, de megnézem majd 1 hét múlva, ha otthon leszekPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
válasz Ragnar95 #13724 üzenetére
Én se azt gondoltam, hogy a gépet cipeled, de egy 10-20m-es lan kábel már megoldás lehet.
Az, hogy régen ment a wifi olyan sebességgel, nem jelent semmit. Mi van akkor, ha azóta a szomszéd is vett egy wifi-s routert (ami pont azon a csatornán (vagy mellette) megy mint a tied, zavarva a te kapcsolatodat).Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Ragnar95
félisten
-
válasz Ragnar95 #13726 üzenetére
Ha csak 25 megy "fel" irányba, akkor hogyan megy el 30. Az, hogy a z internet felé mekkora a sávszél nem mérvadó. A 2 készülék közötti stabil minimum kacsolat az érdekes. Pl. az általad emlytett 30mbps esetén egy pillanatra sem csökkenhet ez alá.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
Gebriel
veterán
Helló!
Régi ibooknak a dvd tálcáját ki lehet nyitni belülről paranccsal vagy gomb kombinációval?
-
tikshow
addikt
Üdv srácok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha windows-on bekonfigurálok egy icc profilt - valószínűleg annak akinek van rá eszköze nincs szoftvere os x-re - ugyanazt a profilt os x-n is használhatom, nem fog eltérni a szín?
Előre is köszönöm a válaszotokat!
-
lugosi
MODERÁTOR
Tudnátok-e segíteni.
Van egy sima FAT filerendszerű SD kártyám, a kocsi gyári navigációja van rajta. 2 gigás sima SD. Windows alatt tök normálisan használható, látható stb., 10.8 alatt meg kiírja hogy ebben a gépben ez a kártya nem használható.
Én úgy tudtam hogy a sima FAT az alapból támogatott. Mit kellene tennem hogy menjen benne a kártya? Frissíteni kéne a navigációs szoftvert... -
lugosi
MODERÁTOR
válasz lugosi #13738 üzenetére
Ez hihetetlen... A Lemezkezelőben megjelenik, hogy van egy 2 gb-os sd kártya, de azt mondja hogy nincs rajta partíció.
Az előbb néztem meg a párom sok éves MSI Windjén, xp alatt és hibátlanul látható a kártya. Meg természetesen a kocsiban is ment, ezelőtt egy órával vettem ki.Mac support fórumok szerint indítsam újra a gépet, úgy hogy bennehagyom a kártyát boot alatt, úgy látni fogja addig, amíg ki nem veszem, de ha visszateszem, akkor se, csak új bootnál. Inkább elkérem azt a windet.
-
-
lugosi
MODERÁTOR
Archiválnék én, de nem látja a kártyán lévő dolgokat. Ha meg már beteszem a windowsos gépbe akkor megcsinálom ott a frissítést.
Egyébként újraindítottam úgy hogy benne van a kártya és természetesen nem látja.cigam: akkor elveszik rajta minden, és ami rajta van az kellene (ami térkép meg egyebek rajta vannak, mert csak frissítés jönne rá pluszban). Szóval ha formáznám az elég nagy baj lenne. Ez a gyári "matricás" kártya ami a navihoz kell.
[ Szerkesztve ]
-
-
lugosi
MODERÁTOR
Á ez a navi frissítés egy vicc. Aki a windowsos frissítő progit is megcsinálta, azt rinocéroszbőr korbáccsal kellene kezelésbe venni. Pl. Beteszem a kártyát a gépbe, beolvassa, és kiírja, hogy most tegyem be az eszközbe (kocsiba) majd vissza a számítógépbe. Mivel 4 emelet különbség van az "eszköz" és a számítógép között úgy döntöttem hogy ....sszák meg. Úgyis meg van véve a fizetős navigon teljes Európa, legalább használom is. A Tomtom meg gyártson mondjuk kalapácsot, azt meg tudják csinálni felhasználóbarátra. Maga a navijuk a legjobb, de a frissítő progi katasztrófa.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Totheground #13745 üzenetére
Az az, hogy a fene vigye.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512GB SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest