Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz matyi19 #14448 üzenetére
Ezt bármelyik népszerű, úgymond "desktop" disztróval egyszerűen meg tudod csinálni.
Én spec nem vagyok a híve az Ubinak, de ettől még próbáld ki nyugodtan. Egyébként kezdésnek az Ubit Wubival fel tudod rakni az XP alá, ha nem tetszik, akkor nyom nélkül el tudod távolítani XP alól. [link]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
ViZion
félisten
válasz matyi19 #14448 üzenetére
Szerintem pár Hsz-el feljebb van link Fedora telepítéshez.
Előtte azért lehetőleg mentsd le adataidat, ha még teljesen új dolog a linux, illetve olvass el pár leírást, nézz Youtube videókat amin bemutatják az asztali környezeteket.
Logouton van még pár cikk nálam is (Próbáld ki a linuxot címűt olvasd át, sok dolog van benne, ami segít választani), HCL bemutatta a KDE asztali környezetet korábban, azt is nézd meg.Köszi Speeedfire
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
Új hozzászólás Aktív témák
- NOD32 / Internet Security / ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest