Új hozzászólás Aktív témák

  • Allbundy

    tag

    válasz TannerHUN #1091 üzenetére

    - Adj rendszergazdai-jogot a Steam-nek, állandóra.(tulajdonságok->kompatibilitás)
    - Engedélyezd a frissítését, ha letiltottad volna.
    - Kapcsold ki az írásvédelmet a "SteamApps" mappán, beleértve az összes benne lévő mappát, illetve fájlt.
    - Ellenőrizd, hogy TE legyél a tulajdonos, a felhasználói fiókoddal, ne pedig a rendszer, vagy más. (Ez gyakran okoz problémát újratelepítés után, mivel hiába adod ugyanazt a nevet a fiókodnak, mégis másik felhasználó lesz.) Vedd át a tulajdonjogot, ha szükséges. (tulajdonságok->biztonság->speciális->) Ha ezt nem tudod megtenni, töröld a Steamet minden helyi tartalommal együtt, telepítsd újra RENDSZERGAZDAKÉNT, majd a játékokat is.
    - Kapcsold ki a Windows tűzfalat, vagy állítsd be részletesen (kár rá az idő :) ) Tegyél fel normális vírusvédelmet és tűzfalat, a vírusvédőben állítsd be kivételnek a játék mappáját (race 07), telepítés idejére a >downloading< és >temp< mappákat is, tűzfalban pedig a Steamet és a játékot engedd át, mindkét irányban.
    - Tedd fel az alapjátékot, vagy ellenőriztesd le, majd menj fel egy szerverre. Ha rendben van, akkor kezd el felpakolni a gyári kiegészítőket, legfeljebb kettesével, majd megint irány egy szerver. Ha ezekkel végeztél, és rendben vannak, akkor tedd írásvédetté a Teams-ben lévő mappákat.
    A dokumentumokban rakd vissza a mentéseidet, azonban rosszul mentett skin is okozhat minidumpot, így azokat egyelőre tedd át valahová.
    Most kezdhetsz el modokat feltenni, soha sem felülírva, lehetőleg egyesével, mindig ellenőrizve a játék működését. Végül a festéseket berakva a helyére, azzal is ellenőrizd.
    Figyelj a PH-s mók-ra ! Egyrészt gyári fájlokat ír felül (lada), másrészt gyári ID-ket használ (STTC2 Accord és Corolla), harmadrészt másik mod eredeti fájljait írja felül (WTCC13), negyedrészt gyári mappákba pakol. Ezért mielőtt felteszed (már ha ..), mindenképpen készíts másolatot a gyári mappákról (Lada, Camaro), majd használat után TÖRÖLD ki teljesen a Lada, Camaro, PH_WTCC_2014 mappákat, a WTCC_2006- és 2007-ből pedig a plusz fájlokat(lásd a mókban) és úgy tedd vissza az eredetit. Természetesen ha máshol is használnád a 2013-as modot, akkor azzal is hasonlóan járj el.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák