Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolf033
senior tag
válasz R4zz0R #29478 üzenetére
Ha használt is szóba jöhet akkor nézegetni kell az aprót. Nemrég volt egy G27 30-ért, na az egy baszott jó vétel lett volna amire persze Én is ráugrottam csak lassú voltam.
Nekem most sikerült (úgy néz ki kop-kop-kop) egy jó vételt csinálnom, de persze ez majd később derül ki. Én most egy Fanatec 911 Gt3-at vettem állvánnyal, pedállal, váltóval és még kaptam egy grátisz porsche 911 turbo S-t ami szinte karcmentes de nem tudták, hogy működik e mert nem volt hozzá USB vezeték, itthon szereztem hozzá egy vezetéket és a GT3 kormány tápjával faszántosúl működik. Ezt 60-ért árulták a jófogáson a Turbo S kormány nélkül. (persze kicsi alku még belefért)
Nekem is csak heti 1-2-3 órára kellett kormány és azért ugrottam bele ebbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest