Új hozzászólás Aktív témák

  • KaraDani

    addikt

    válasz Jim74 #9145 üzenetére

    Attól függ milyen programról beszélünk, modern autóról beszélve normál esetben nem. 200 fokot egy irányba kb. ki tudsz élből tekerni átfogás nélkül, kb. ennyinél ér össze a két alkarod. Ez a mai versenyautós áttételekkel majdnem minden kanyarba elég.
    Amit nyersz a megmaradt plusz játéktérrel:
    -Tudsz menni finom kormányzást biztosító áttétellel, amellett, hogy ha az autó feneke mondjuk megúszik van lehetőséged megfogni, mert van lehetőséged nagyobbat korrigálni és nem koppan le a kormányod.
    -El lehet hagyni minden sebességérzékeny kormányzást és még sem kell túl érzékeny kormányzással menned egy olyan pályán is, mint monaco, vagy macau. gMotoros játékokban (rfactor, simbimes gamek), van még olyan segítség is ami menüből nem is kapcsolható és alapesetben 90 km/h alatt egyre jobban segít befordulni, enélkül egy 270 es kormánnyal értelmes áttétellel macauban vagy monacoban be se lehetne venni a visszafordítót.
    Ne félj tőle, ha jól állítod be nem kell folyton hatalmas mozdulatokkal vezetned, csak több lehetőséged lesz tőle.

    Ja hozzáteszem írásom alapvetően szimulátorokra vonatkozik :D Codemasterses és ilyesmi gameknél 350-400 környékén használom én is, ha nagy ritkán játszok valamelyikkel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák