Új hozzászólás Aktív témák

  • neilszab

    őstag

    válasz seawolf570 #9033 üzenetére

    Szia, először is szeretném leszögezni, hogy nem vitázni szeretnék veled ;) :R

    A DFGT-ét csak a kategóriáján belül ajánlottam azoknak, akik nem csak NFS-en, meg F1 2011-en akarják szórakoztatni magukat, nyilvánvaló, hogy nem az CSW-vel vannak egy súlycsoportban.

    A DFGT-ét ugyan akkor pedig bátran merem ajánlani komoly szimulátorozásra is, mert amíg kezdő az ember, addig az első fél, vagy akár 1-2 évben (egyéni skill-től függően) még nem a DFGT fogja hátráltatni a fejlődésben és ami a legnagyobb előnye, hogy egy nagyon biztos és nagyon jól működő konstrukció, igen nehezen megy tönkre. (persze tud :U ).

    Szemben a Fanatec-kel, aminek a termékeivel rengetek probléma van (nem csak szoftveres) és egyáltalán nem gondolom, hogy a játékfejlesztőknek kéne igazodni a különböző kontroller gyártókhoz... egy kormánynak alaphangon működni kell a leggagyibb kombánj "szimulátorral" is, és tessék megoldani úgy a drivert, hogy nem felhasználók problémája legyen ezen aggódni.

    Az új CSR Elit/CSW széria pedig még nagyon új, minden tekintetben erős zsákba macska és rossz referencia fényében én az elején még mindenkit kivárásra intenék... hacsak valakinek nem ez az élete és nem riad vissza az esetleges problémák megoldásától. ;)

    És szerintem itt van a lényeg, egy átlag user, csak bedugni akarja és használni és azt akarja hogy ez így ebben a formában bárhol bármikor rendelkezésér álljon problémáktól mentesen.

    Ezt a Logi/nem Logi boszorkány üldözést felejtsük már, egyszerűen ennek a gyártónak van néhány olyan terméke (de nem mind :K ) ami biztosan kipróbáltan jó hatásfokon hosszú ideig megbízhatóan működik, szemben a piacon lévő többi hasonló árú termékkel. De hangfalat, vagy Joy-t biztosan nem vennék tőlük! :N

    Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu

Új hozzászólás Aktív témák