Új hozzászólás Aktív témák

  • András12345

    aktív tag

    válasz GalaHU #55104 üzenetére

    Nincs baja, amíg nem próbálsz mást :))

    Egyrészt, azért mert te ezek szerint nem cserélgeted a kormánykereket, nem kellene általánosítani.

    Másrészt nem csak azért szar mert csavarozgatni kell a QUICKrelease-t, hanem mert lötyög a tengelyen a kormány. Ha egy csak a BUDGET csl dd-re lenne igaz, nem érdekelne, de az 1500€-s DD2 is ilyen, szóval nincs is miről beszélni :C

    Erre még rájön, ha olcsóbb pereced van, és nem akarod hogy random lelazuljon a műanyag szar, és elhajlítsa a pineket, a fanatec wheelside QR az egyik legdrágább a 100€-jával. A Moza, Simagic, Simucube, meg még sorolhatnám mind olcsóbb.

    Emellett az, hogy csak évekkel később egy utólagos upgradeként fognak (valószínűleg aranyáron) árulni megoldást, ahelyett hogy a CSL DD megjelenésére kész megoldás lett volna a mondhatjuk hogy a talán legnagyobb bevételű simes cégként nem más mint egy nettó vásárló arcába köpés a részükről.

    Ez nem divatból szídás, ez logikus gondolkozás, részemről meg unalmas a nonstop Fanatec fanboy seggnyalást látni mindenhol.

    Olvass vissza pár oldalt, mennyi embernek van baja a frissen vett CSL DD-kkel, és emellett a supportjukkal is, mert az is egy inkompetens poén szintje :).
    De legalább minden 2. youtube videó előtt jön a CSL DD bundle reklám, mert ez a fontos, nem a normális support :C :C :C

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák