Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laby

    őstag

    válasz zsozsa74 #53602 üzenetére

    Ez nem egy úri flancolás, tényleg vannak emberek akiknek a szeme sokkal érzékenyebb a a mikro akadásra, míg másoknak 60hz bőven elég.
    Én is pont az érzékenyebb szemű vagyok, szóval 90hz-ig kifejezetten irritálóan akadósnak látom a játékokat, fölötte kezd jobb lenni (nyilván régen amikor 60hz-hez szoktam addig nem tudtam, hogy van jobb, mióta 90-144 hz monitort is láttam azóta idegesítő tud lenni ha alacsony.
    Szerintem az nem jó érv, hogy krisztus előtt 42-be bezzeg még 3 fps-el játszottunk és hogy elvoltunk a mai fiatalok meg....Ha van lehetőség szebbé, jobbá, akadásmentessé tenni a játékot, akkor miért ne tennénk?! Erről szól az egész szimulátorozás is, kormányok, pedálok, monitorok, mindenféle visszajelző cuccok...stb.

    Nekem is van barátom, aki kisebb fps-el játszik, és amikor találkozunk és ezt látom akkor "kiakadok" hogy tud ilyen akadva játszani, ő meg nem lát semmilyen akadást. :) Szóval ez ilyen, el kell fogadni hogy van aki érzékenyebb erre, és van aki szerencsésebb hogy nem, az olcsóbban megússza a hardver dolgot. :D

Új hozzászólás Aktív témák