Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lincoln76

    aktív tag

    Ha egyszer elkészül végre a szimulátor szobám, ahova élmény lesz átpakolni, akkor a váltót és a kéziféket is megrendelem, hogy teljes legyen az összkép. Bár nem tudom mennyit fogom használni...
    Az új 48-as OLED tévét teszteltem telemetria adatoknak nagyon jó :D , de ebből majd három lesz, amikor áttérek PC-re és tényleg olyan lesz a látvány, mintha autóban ülnék, mert egyelőre ezt csak a VR adja meg nekem.

    Amint látható még a védőfóliát sem szedtem le a tévéről.
    A napokban raktam be új 2TB m2 ssd-t a PS5-be, amikor visszakapcsoltam, egyrészt meglepődve láttam, hogy a játékok jóval hamarabb betöltődnek, de ez nem érdekelt, az viszont jobban ,hogy a Shaker-ek elnémultak.
    Most mi a gond? Vakartam a fejem... talán az, hogy átmásolva az SSD-re nem működik a port? De ez hülyeség (gondoltam magamban)... Visszamásoltam, újraindítottam mindent, semmi.

    Belépve a PS5 hálózati tulajdonságaiba az IP4 címe a végén 101-ről,. 100-ra változott, szóval csak ezt kellett (volna) átírni a simhub-ban. Át is írtam... Rögtön ok lett minden.

    Bal oldalt, akinek ismerős biztos tudja, hogy a shaker-ek beállítása látszik a "kis" 27 -es monitoron a simhub programban.
    A lényeg, ahogy minden fórumtárs írta és írja mindig, ha elkap a gépszíj, akkor nem tudom hol a határ lóvéban (ha van egyáltalán), amit erre lehet költeni, de csak folyik bele a pénzem (fél éve már szerintem), holott valóban, ha az ember tudná, hogy ez most tetszeni fog neki, rögtön a legjobbat kell megvenni mindenből, mert az elején a spórólás, később egyre drágább mulatság lesz. :U

    A fém QR meg egyszerűen alap, ennyi! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák