Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Joshi #20719 üzenetére

    Eddigi tapasztalataim alapján pont fordítva. A Gran Turismo talán a legjobb szimuláció, de mint játék, elég gyengus.

    Úgy értem, hogy a legjobb fizika, amivel találkoztam eddig, rengeteg autó és pálya, de én tartalom alatt a versenyekre is gondolnék, és sajnos versenyek terén nincs jól kivitelezve. Sokszor fordult elő ahhoz hasonló eset, hogy sokkal jobb autóval 4 körös versenyen már a harmadik körben kört adtam a versenytársaknak. Egy jó versenyjátékban nem szabadna előfordulnia annak, hogy valaki ha megteheti, akkor sokkal jobb autóval indul, mint az ellenfelek, és így semmi kihívás nincs benne megnyerni...
    Sokkal jobb játékmódokat kellett volna összehozni, amiben jól összeszedett fejlődési rendszer van.

    De ez a GT5 és a GT6 volt az előző generációból, most PS4-re már a következő rész jön, szóval bármi lehet. :) A fizikára és a grafikára tuti nem lesz panasz.

    Az F1 2015 játékban is hiába van minden autó és pálya, ha annyi az egész, hogy lenyomok pár versenyt, aztán megunom. Vagy azt hiszem az a legtöbb, amit lehet benne csinálni, hogy egy egész szezont lenyomni. Ez semmi... ez még a korábbi részekhez képest is visszalépés... egy tartalmas mód kéne abba is, ami sok szezont foglal magába, van fejlődés, pl kisebb csapatban kezdeni újoncként, aztán fejlődni és átkerülni egy nagyobba, és hasonlók.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák