Hirdetés
Aktív témák
-
Zenty
őstag
Nah tessék már telefon is van!Bővebben: link
Ha még terjeszkedni is fog a dunakanyar, a upc-nek és matávnak bajai lesznek! Nem csak net ügyben !Guild Wars - Zenty a survivor
-
GombócArtúr
senior tag
FiberNet! 512/128 - 95/20K - 6250FT - másfél éve van! Imádom! Tavaly ilyenkor 400!!K-val szedtem...
''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
battag
aktív tag
Sziasztok!
Nekem 384/64 es ADSL-em van brutto 8300 ft-ért (Enternet, volt tavaly egy akció), amihez egy év hűségnyilatkozat társult, de ez pont a múlt héten járt le, szóval szabadonigazolhatnék máshová, ha lenne hová... Ugyanis (lehet hogy csak én nem vagyok elég alapos) én nem találtam olcsóbbat egyik szolgáltatónál sem, sőt a legolcsóbb amit tudok, az kb 9000 bruttó de ott is 3 év a rabszolgaság! Amúgy a mostani szolgáltatóval nagyon meg vagyok elégedve (lekopogtam...), csak annyi, hogy csak egy emailcímet ad, bár ezt ki lehet azért bírni...!
Szóval ha tudtok valami olcsóbb ADSL-t (és nem fibernetes kábelszolgáltatást) Budapesten akkor légyszí írjatok, vagy ide vagy emailban! Előre is köszi!
BattaG (battag@freemail.hu) -
umiki
tag
Nálam 4096/128 (naez eléggé asymmetric ) Mindeneserte a gyorsabb helyekről jó sebességgel lehet tölteni (ATI diverek pl stabil 700kbyte/sec körül) és kb 10e Ft: Szépséghibája, hogy 10 Gb(!?) a letöltési korlát (utána fizetni kell megint) + sajnos Belgiumban van. (csak azért írtam le, hogy látszódjon, hogy ugyanannyi pénzért kinnt mit kap az ember; ráadásul az alap ADSL Franciáknál kb 20 Eur)
-
PEPE85
senior tag
A 4Mbit az 500k és neked 700-al jön? Érdekesen osztják ott a NET-et. Én még egy helyen sem láttam ilyet, hogy letöltési korlát van külföldön, de a 10GB az semmi szóval akár lehetne 10Mbit akkor sem lenne nagyon értelme. Mennyit kell a 10GB után fizetni és mekkora adatmennyiségért?
Watch 4k movies with Netflix :)
-
umiki
tag
A 4096 kbit/sec a garantált minimum, fölé mehet, ha jut. (a 128 kbit/sec az viszont sajnos hard limit, talán át lehet valahol állítani 192kb/sec-re, de az még mindig nagyon kevés) Ráadásul van upload limit is, ez a download limit 15%-a (szóval nem egy e-mule barát). 1 Eur/Gb az extra adamennyiségért (azt hiszem 125%-nál korlátozzák a sávszélt).
-
Zenty
őstag
UP!
Guild Wars - Zenty a survivor
-
Thulcandra
senior tag
Szerintem ez a lehető legroszabb szolgáltatás lesz magyarországon hamarosan.
és ez fog keresztbetenni neki: Bővebben: link
meg különben is, mi ez a gyalázat a szórólap alján hogy ami elvileg korlátlan, arra is fenttartják a jogot, hogy 50GB után lekorlátozzák 384/64 -re ? chhhhhh" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
Trak
addikt
válasz Thulcandra #111 üzenetére
Ahha igen, az 512-es, meg a 768-as ADSL fog betenni a 3Mbit-es kábelnetnek
Szentendrén amúgy sem mindenhol elérhető az ADSL. PL mikor be lett kötve hozzánk a kábel, akkor nálunk sem volt rá lehetőség.''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
Thulcandra
senior tag
Lesz gyorsabb ADSL is olcsón, és a lényeg ott van, hogy az valójában is korlátlan lesz. Persze ahol nincs ADSL ott jó dolog lehet ez a dunakanyar
jó, mondjuk aki nem tölt havi 50GB -nál többet annak jó. de ha már 3mbites vonala van v.kinek az nemhinném hogy ne töltene annyit." Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
shabbarulez
őstag
válasz Thulcandra #111 üzenetére
Szerintem nagyon elszakadtál a realítástól. Mondok egy példát. Németországban ami ugye DT alias fatáv anyacégének otthona a 3mbps-es ADSL 18500Ft, vagyis cirka 1.5x drágább mint dunakanyar. És azt ugye nem kell bemutatnom mennyivel is vagyunk mi lemaradva anyacég csomagjaitól, áraitól és kínálatától. Ha hozunk is ezen idővel valamit és kezdünk felzárkózni akkor is még évek múlva jelentős lemaradásban leszünk,nem igen fogsz te Mo.-on jobb és olcsóbb ajánlatokkal találkozni a németnél. Márpedig dunakanyar már jelenleg jobb a németnél. Akkor hogy is lesz abból a ''lehető legrosszabb szolgáltatás''?
-
shabbarulez
őstag
válasz Thulcandra #113 üzenetére
50GB már szép mennyiség is utána is egész emberi sebességre korlátozzák le a user nem pedig elzárják a csapot. Mellesleg ahogy mindjobban terjednek a nagysebességű csomagok úgy jelent egyre komolyabb problémát az EU-s szolgáltatóknak a kirívóan nagyforgalmú előfizetők megregulázása. Egyre teljednek a Chello féle fair use ÁSZF toldalékok amik egyenlőre csendben pihennek de idővel lehet ugyanaz mint chello esetén is volt. Pl. egy nagy szolgáltató esetén mint pl. Wanadoo vagy tiscali az átlagos havi forgalom egy userre vetítve 1.85GB. És nem igazán tetszik a szolgáltatóknak az hogy van olyan aki bérelt vonal szinten használ egy kapcsolatot és havi 24h-ban fullra kihajtja. Többen az 1:20-as szabályt akarják behozni vagyis úgy 30-50GB forgalom körül meghúzni a korlátot. És hidd el ha végül elszánják magukat EU-ban a szolgáltatók akkor az ide is elég hamar be fog gyűrűzni, hamarabb mint a sávszél emelés vagy az alacsonyabb árak.
-
Thulcandra
senior tag
válasz shabbarulez #115 üzenetére
Ez így igaz. 50GB egyenlőre soknak tűnik, de hamarosan már nem csak fizetős, legális zene letöltő oldalak lesznek a neten, hanem dvd imageket is lehet majd olcsón lehúzni legálisan. Ezenkívül elterjed az internetes telefon, internetes tv - rádió, egyre nagyobb körben a videós telefonálgatás, és ez mind mind sok adat. Bármivel is indokolják, forgalom limit az gáz.
Az viszont tényleg jó, hogy forgalom limit átlépés után is marad ''szélessáv''." Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
-Jackson-
őstag
mikrós netem van Kecskemét közelében, elméletileg 512/512, gyakorlatilag az új, nagyobb teljesítményű átjátszóantenna felszerelése után sebesség teszteken 3-4Mbit (nemsokat töltök, csak szükséges dolgokat, driverek, stb.), kétnapja reggel 380k/sec es sebességgel jött a cucc, gondolom erre még rálehetne kicsit fejelni
packetlossok az előző antennánál jelentkeztek, de jóesetben ottis megvolt az oda-vissza 1Mbit (kis, 3 utcás település-szerűség, kevesebb előfizetőre gondoltak, ezért volt az antenna is kisebb teljesítményű)
jobb, nem agyonterhelt cs-szervereken 10-15-ös ping (nem egyszer rámszólnak, hogy ''te kib*xott haxxor rate-kon állítani kéne, nem?'' mindezt persze 25k 101 101-es beállításoknál
rálátással kapcsolatban a szolgáltató méri fel úgyis, hogy alkalmas-e a kégli a nethez, de mondjuk egy 6 méteres antennarúddal sokmindent meglehet oldani szerintem.
(jaigen, 2.4GHz-s a házon lévő antenna, ez kábé 12-15Mbitet elbír azthiszem)الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]
-
Trak
addikt
válasz Thulcandra #116 üzenetére
50GB al dobálóztok... Otthon minden hónapban több az adatforgalom, mint 50, és még egyszer sem történt semmi.
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
aurum
senior tag
válasz Thulcandra #116 üzenetére
nem ertem mi a kulonbseg hogy legalisan huzod vagy nem? illeglalisan most is lehet, akarmennyit/akarmit.
mellesleg nem dolgozol veletlenul adsl-es szolgaltatonak?I fuck the corner of your mouth, my dear Alexander!!
-
Zenty
őstag
Jah és egyelőre adsl a legkapzsi internet szolgáltatás magyarországon ,nem lehet semivel sem überelni ilyen téren!Igy ki lehet nevezeni ( elöre elnézést) a legszarab szolgáltatás drágán(persze nincs is sok választás)! Ennyi!Ahogy írtam fenteb mással egyelöre nem is lehet takarozni csak ,hogy KOLRÁTLAN ezért ász! LOL
És amit a másik topicba írtak a legendás nagy árcsökenésről ! Hát nehezen tudom elképzelni! A matáv bele döglene és a többi szolgáltató is ha le kéne engedni 2000 ft !
Nah m1 mondjuk már beszéltünk erről! Esetleg csökken e az adsl ára? stb. De itt többen 5-6 évekre sacolnak nem jövöre ! Sajnos azt kell mondaom reálisab az 5-6 év mint ,hogy jövöre már csodálatos gyors és iszonyú olcsó csomagok legyenek !
Szoval ovatosan a kijelentésekel ! BIZONYITÉKOT NEM ÍGÉRETETT !!!!!
[Szerkesztve]
UI : Kimaradt : Még mindig dunakanyaré az arany
[Szerkesztve]Guild Wars - Zenty a survivor
-
Thulcandra
senior tag
Ha v.melyik szolgáltatónak dolgoznék, akkor annak ''kampányolnák'', nem az összes szolgáltatónak. Egyszerűen szeretném ha tudnátok ti is hogy lesz olcsó ADSL és az lesz a tuti - persze ahol elérhető. De látom egyeseknek ez rohadtul csípi a szemét, a legnevetségesebb meg az, hogy sokan azt a kb hétezret sokallják... nevetséges. nem ingyen van a világ.
[Szerkesztve]" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
Zenty
őstag
válasz Thulcandra #124 üzenetére
Te is sokalnád 7000-ezret ha kicsit körülnéznél a világban!
Vagy pár szomszédnál! Nem is kell meszire menni!
De komolyan van valami hírdetés ,hogy olcsób lesz adsl? Vagy csak jani papa ezt mond azt mondta stb . ?
Mert én nem hallotam róla vagyis pletyka szintről minden megy ! Azókat meg nem veszem figyelembe!
Szerintem 1 szolgáltató nem bizonyiték! Főleg olyan ami nem is igazi nagy akciós !
De én mondom örülnék ha jobb lenne ,de ez ilyen átverés becsapás szintü szagu dolog ez egyelőre !Guild Wars - Zenty a survivor
-
Thulcandra
senior tag
Nézd. nem érdekelnek engem a külföldi árak. Én itt élek, Magyarországon, és örülök ha olcsóbban juthatok hozzá v.mihez. Legkésőbb januártól az összes hírportálon olvashatod majd hogy miért és hogyan lesz olcsóbb az ADSL. de mostmár lehet hogy előbb...
[Szerkesztve]" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
Zenty
őstag
válasz Thulcandra #126 üzenetére
Nah kiváncsian várom akkár honnan is van az info !
Jó de tudod kicsit idegesitő ,hogy Európába nálunk szinte a legdrágáb a net! Csak kapzsisági okok miatt és mindeki sz@rik rá ! Pl még románok is olcsóbak!
Jah és akkor hányni tudnék ha akármilyen szolgáltató vagy pl matáv sír ,hogy milyen szegények és ez milyen sokba került az egész kiépités és milyen szemetek a felhasználok ,hogy sírnak ,hogy drága a szolgáltatás!
Közbe minibál bérét adják az egészet nem értjük?
Ez itt a lényeg !
Nemtudom ,hogy lesz januárba ,de ha téleg olcsób lesz akkor ok ,de ez nem olcsoság ,hogy 2000 ft lejeb adják és csak 1 évig! Remélem nem igy lesz!
Mindenestre ha (384 k) 5000 rugó lesz havi áfa nélkül azzonal át váltok !
[Szerkesztve]
-
Thulcandra
senior tag
Arggh, nem egy évről van itt szó. jövő évtől csökken, ott is marad. Ez tényleg szar dolog, és tény hogy kicsit drága nálunk ez az egész. de sok itt a zs**ó meg a ci**ny, és a becsületes magyar is szeresse a pénzt! valamiből meg kell élni!
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
Zenty
őstag
válasz Thulcandra #128 üzenetére
''Ez tényleg szar dolog, és tény hogy kicsit drága nálunk ez az egész. de sok itt a zs**ó meg a ci**ny, és a becsületes magyar is szeresse a pénzt''
Nah ebben fullra egyetértünk !
Jó de ez túl megy a megélhetésen lassan mindeki gazdag lesz csak én nem !
M1 legyen ugy hagyod mondod! Ha esetleg (384 k) csomagot nem adnák 5 rugojért majd rád hivatkozok és balhé lesz!
-
gege71.hu
addikt
Na kérem..
az egész topik indításkor jelzett szolgáltató elégedett előfizetője vagyok.
Ha most ebben a pillanatban a FlashFXP letöltési jelzőére nézek éppen öö 202 kbyte/sec cel húzok lefele(egyébként órák óta folyamatosan letöltök)..Na de nem is ez a lényeg, álljon it egy példa a szolgáltatás egyéb aspektusait ecsetelendő:
kb 2 hete a letöltés igen igen belasult kb 50-70 kbyte/scre. Miután kb fél-1 óra múltán sem javult helyzet felhívtam az ügyfélszolgálatot (érdekeségként: este 9 körül vsárnap!). röviden vázoltam neki a helyzetet. Pillanatok altt szétnézett a modemem körüli szituban a rendszeren(klattyogás a háttérben vmi klaviatúrán) és aszondja..: '' igen igazam van, látja a lassulást, egy két másik felhasználó okozza valszeg kifelé torlasztó vírus stb egyéb miatt.. újabb1-2 perc után mondja: Na most nézzem meg.. öö mondom felment 90k-ra aletöltés, de ez még nem az igazi. újabb klattyogás..közben nézem nálam a letöltéstés hopp újra felszökik 180-200Ks ra a tempó..
Mondom a srácnak OK köszi rendbejött..
Erre ő, szívesen..nincs mit jóéjszakát..
probléma megoldva interaktíve..kb 6,5 perc alatt..
NA GYEREKEK EZ AZ ÉN MÉRCÉM SZERINTI INTERNETSZOLGÁLTATÁS...
és egyebet nemtok mondani...
Ja még vmi..
a szolgáltatónál *-gal jelölt 50 GB-os korlát névleges ill ELVI... Nem tudok róla, hogy valaha éltek volna a lassítás lehetőségével.
Amennnyire tudom akkor alkalmaznák, ha rendszerlassulás miatt ki kéne iktatni felhasználót pontosabban korlátozni, ilyenkor értelemszerűen a legnagyobb forgalmat bonyolító kerülne előre
...MONDOM: ELVILEG! -
Trak
addikt
válasz gege71.hu #130 üzenetére
A szolgáltatás indulása óta előfizető vagyok én is, bár most nem én használom a netet Én azért tudok egy korlátozásról Legalábbis lehet, hogy az volt, mert már hónap vége volt, hamar megszűnt. De az is lehet, hogy csak vlami hiba volt.
100GB felett volt a havi forgalom, talán azért Igaz ez már vagy 1 éve volt.
Aztán lehet, hogy csak vlami más gond volt.
Az ügyfélszolgálattal nekem régen voltak beszélgetéseim, de már akkor is figyeltek arra, hogy normálisan/gyorsan bánjanak az ügyféllel, nem úgy, mint pár nagyobb BP-i gigacég...''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
Thulcandra
senior tag
rám ugyan ne hivatkozz, egy szóval sem mondtam hogy tuti h lesz 5ezerért alap ADSL. 7ezer körül lesz, az tuti, az 5ezer meg a Te hülye álmod, amitől látom nem igazán tudsz elszakadni.
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
Zenty
őstag
válasz Thulcandra #132 üzenetére
Én nem hülyézném le mások álmát! Főleg a téleg hülyék (akikből elég sok van itt nem értik mi a különbség valós kijelentés vagy vicc közöt!
Hát sajnálakGuild Wars - Zenty a survivor
-
TAD
tag
nekem irtak axeleros leveletem iszerint dupla lesz a sebbesseg
12/128= 1024/256Buzi-e vagy? Vagy csak ne túrkálj a BIOS-ban!
-
gege71.hu
addikt
Na 3gigabitre átlibbentem Szentendrén...A siralmas 1 gigabitről
íme:
...nem gyenge a cucc
Transferred: 03-ost-hl2-03-fntx.mp3 1,13 MB in 3,25 seconds (355,8 KB/s)
Transferred: 04-ost-hl2-04-fntx.mp3 1,76 MB in 4,86 seconds (370,6 KB/s)
Transferred: 05-ost-hl2-05-fntx.mp3 2,18 MB in 6,86 seconds (326,0 KB/s)
Transferred: 06-ost-hl2-06-fntx.mp3 735 KB in 1,94 seconds (379,6 KB/s)
Transferred: 07-ost-hl2-07-fntx.mp3 1,83 MB in 5,69 seconds (330,0 KB/s)
Transferred: 08-ost-hl2-08-fntx.mp3 1,12 MB in 3,45 seconds (331,8 KB/s)
Transferred: 09-ost-hl2-09-fntx.mp3 1,76 MB in 5,02 seconds (360,0 KB/s)
Transferred: 10-ost-hl2-10-fntx.mp3 2,56 MB in 7,92 seconds (331,0 KB/s)
Transferred: 11-ost-hl2-11-fntx.mp3 1,08 MB in 3,19 seconds (348,5 KB/s)
Transferred: 12-ost-hl2-12-fntx.mp3 2,56 MB in 7,11 seconds (369,1 KB/s)
Transferred: 13-ost-hl2-13-fntx.mp3 325 KB in 0,78 seconds (416,1 KB/s)
Transferred: 14-ost-hl2-14-fntx.mp3 1,75 MB in 4,98 seconds (359,6 KB/s)
Transferred: 15-ost-hl2-15-fntx.mp3 1,05 MB in 2,83 seconds (378,4 KB/s)
Transferred: 16-ost-hl2-16-fntx.mp3 140 KB in 0,34 seconds (408,8 KB/s)
Transferred: 17-ost-hl2-17-fntx.mp3 1,06 MB in 3,06 seconds (354,8 KB/s)
Transferred: 18-ost-hl2-18-fntx.mp3 1,95 MB in 5,84 seconds (341,2 KB/s)
Transferred: 19-ost-hl2-19-fntx.mp3 3,76 MB in 11,48 seconds (334,8 KB/s)
Transferred: 20-ost-hl2-20-fntx.mp3 2,56 MB in 7,58 seconds (346,1 KB/s)
Transferred: 21-ost-hl2-21-fntx.mp3 1,39 MB in 4,22 seconds (337,4 KB/s)
Transferred: 22-ost-hl2-22-fntx.mp3 4,25 MB in 13,08 seconds (332,5 KB/s)
Transferred: 23-ost-hl2-23-fntx.mp3 1,47 MB in 4,63 seconds (324,8 KB/s)
Transferred: 24-ost-hl2-24-fntx.mp3 3,16 MB in 9,39 seconds (345,1 KB/s)
Transferred: 25-ost-hl2-25-fntx.mp3 1,17 MB in 3,38 seconds (354,4 KB/s)
-
gege71.hu
addikt
válasz shabbarulez #139 üzenetére
uhh azt hogy is kell?, 1x má csináltam ilyesmit te tök éfelejtettem
-
gege71.hu
addikt
válasz shabbarulez #141 üzenetére
Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.
C:\tracert www.bix.hu
Tracing route to www.bix.hu [194.38.118.50]
over a maximum of 30 hops:
1 9 ms 8 ms 7 ms 10.1.1.1
2 11 ms 7 ms 13 ms dkgw-e0.TvNetWork.Hu [62.165.213.1]
3 8 ms 11 ms 10 ms rasp-e9.BP.TvNetWork.Hu [80.95.73.65]
4 10 ms 8 ms 15 ms core.TvNetWork.Hu [80.95.64.1]
5 11 ms 12 ms 14 ms 193.188.137.1
6 9 ms 17 ms 13 ms 194.38.118.50
Trace complete.
[Szerkesztve] -
Mag
senior tag
Kis FuN a szolgáltato sebesség mérő szolgáltatásárol:
http://users.atw.hu/sh4c/ahol_az_569_nagyobb_a_768_nal.jpg
Bővebben: link[20:21:00] <.[VIP]Viky> miért van az, hogy oda van egy film mögé írva hogy avi és közbe angol?????????????????????
-
shady
csendes tag
Dunakanyar:
Anno én is felhívtam őket, nem akarnak e terjeszkedni,
(mielőtt előfizettem volna a dunawebnél 384/64 wirelessre 9800ért... 2évre!)
És mit mondott a pasi?
Szinte zavarba jött hogy el voltam ájulva, mondtam neki hogy Pesten közel sincs ilyen szolgáltató és azt mondta lányos zavarban, szerinte nem lenne rá igény, hát mondom odaköltözök....
Fel kéne homályosítani, hogy terjeszkedjen ezerrel, mi várjuk!!!!
Édes álom.... -
szekreny
tag
Szeged, TVnetwork, kábeltévés cucc:
Bővebben: link
Csak naaaagggyon kevés a havi 15 gigás limit, főleg három embernek
[Szerkesztve]''A kő-papír-olló játék nagyon unalmas volt a papír és az olló feltalálásig.''
-
tildy
nagyúr
válasz szekreny #148 üzenetére
Szerintem nem sokaig lesz mar a limit.A pr-telecom a tvnetworktól veszia netet(legalábbis ott nézzük mindig a forgalmat), és nekünk már jött a mail, hogy janurától korlátlan letöltési korlát, ám más sebesség lesz.A legnagyobb tán 10000 bruttóba fog kerülni, és 1024Kbit/seces lesz. A 768-as 8250 bruttó. A legkisebb 384 kbit/sec, és bruttó 5500.Ezt aztán enm übereli egyik sem. Vagyis itt a környéken tuti nem. .Hajrá tvnetwork, hajrá pr-telecom.
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
szekreny
tag
Ne haragudj, de nem egészen értem, mit akarsz mondani.
Mi az amit nem überel egyik sem? És mik azok amik nem überelnek? Egyébként te merre vagy? Én Szegeden, de itt környéke is válogatja a sebességet és a stabilitást. Amennyire én tudom a szerződésben nincsen benn, hogy mekkora sebességet biztosítanak, csak az, hogy jó gyors''A kő-papír-olló játék nagyon unalmas volt a papír és az olló feltalálásig.''
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest