Hirdetés
Aktív témák
-
Zenty
őstag
Mákosok Bővebben: link
''Augusztus végén megkezdjük a Kábeltelevíziós hálózat kiépítését Leányfalu területén. A hálózaton elérhető lesz a Kábelweb Internet szolgáltatás is.''
Kezdem sajnálni Budapestet és magamat !
Már mucsán is jobb a net !
[Szerkesztve]Guild Wars - Zenty a survivor
-
Tithian
őstag
3072/256 korlátlan kevesebbért, mint amennyibe most a 768/128 DSL kerül
Jó is lesz, hogy hamarosan lép a Matáv ezügyben...
[Szerkesztve]</örök nyugalom> Mottó: "Te nem vagy én, ezért ..."
-
Zenty
őstag
Nah szóval aki Szentendrén lakik ,és van ilyen szolgáltatása.Az mondhatja a tapasztalatait !Pár ismerősel beszéltem és ők azt mondják nem kamu elég tutko!
Mindenestre én alig akartam elhinni !
3M / 256 kbps
korlátlan
12250 ft
Csorog a nyálamGuild Wars - Zenty a survivor
-
_Volkovy_
nagyúr
Jó lesz ha felpattintják a dsl-em minimum 768/256-ra,záros határidőn belül..
különben kénytelen leszek szentendrére költözni -
Zenty
őstag
hm ezt majd megkérdem.
De ez hasonló mint a upc az elején ,hogy talán majd korlátozuk nem?
Mert nem azt írja ,hogy mindenképen hanem fent tartjuk a jogot !
De egyébként nem érdekel 3 M/ 256 sebbeségel! Ez még külföldön se szokványos
-
_Volkovy_
nagyúr
Ha nem korlátlan,csesszék meg.
Az mire jó,hogy egy nap alatt le lehet meríteni a limitet? -
HM21
tag
Mire nem elég a havi 50 giga? És ha lekorlátoznak az sem katasztrófa, hiszen nem chello-szinten teszik, a 384/64 még mindíg elég a letöltésre...
ÜDV : HM21
-
HM21
tag
Persze, épp ezt mondom én is.
Most úgy értzem hogy hatalmas mákom van... Pilisszentlászlón lakom, a Dunakanyar-holding építette ki a kábeltévét hozzánk... Tehát valószínűleg be lehetne köttetni.
Csak az a gáz hogy az Axelerós szerződősből még több mint egy év hátra van...
Nem tudom hogy fogom kibírni a hátralévő egy évet!
[Szerkesztve]ÜDV : HM21
-
_Volkovy_
nagyúr
Jó,nemszóltam
-
Zenty
őstag
Az 1 M / 256 kbps se lenne már rossz! Remélem azért matáv picit paotogni fog mostanság ez ügyben.
Guild Wars - Zenty a survivor
-
HM21
tag
Akárhova emel az Axelero, az még mindíg lassú ehhez képest... és a lassúságához képest pedig drága.
Tegyük fel hogy a duplájára emelik a sebességet ( ez még viccnek is rossz, alapból esélytelen ötlet), de az akkor is csak a negyede ennek... és csak 2 ezer ft-tal olcsóbb.ÜDV : HM21
-
eddie303
őstag
Esküszöm, élvezem olvasni, ahogyan elégedetlenkedtek, nálunk a max. amit otthonra kérhetsz, 30$-ért korlátlan, de eredetileg max. 256kbit a letöltésed, s 3GB után azt is lekorlátozzák
Linux.... The choice of a GNU generation.
-
sfdrakex
nagyúr
Szerintem akkor nézzétek meg ezt 10mbit fel le korlátlan és 9875+áfa /hó. Sajnos csak Szeged és környéke: http://www.axelero.hu/otthoniinternet/termekek/20040806mikro1.html
Szerintem viszont az 50Gb havonta elég kevés nekem Fibernet családim van most kedden lesz 4 hetes és meg van eddig a 100Gb.Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
HM21
tag
Milyen módon lehetne lemondani az Axelerós előfizetést?
(fejét a falba verő smiley)ÜDV : HM21
-
_Volkovy_
nagyúr
Jó látni hogy nem vagyok egyedül a havi 90-100 gigámmal.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Öhmm ja. Ez a cuccos nem rossz.
50 GB egyébként sztem is lazán elég, ha pedig mégsem, akkor lekorlátoznak annyira, mint amennyi most a netem. LOL[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]
-
gege71.hu
addikt
Na kérem:
1. SZENTENDRE nem ''Mucsa''.. szal tessék sokkal szerényebben illetni ezt a várost!!!
2. Nekem jelenleg a jelzett szolgáltatónál van előfizum 1M/256, ami kb 10k
hó.
Gyakorlatban ez kb 1,3-1,5 Mbites ltöltés és kb 300 kbit/sec feltöltést jelent.
A szolgáltatás kiváló. Rendelkezésre állás kb 99% (a kezdetekben kb 2 éve voltak még gondok: magas ping, szakadások, de mára ez már a múlté)
3. A korlátlan nem csak elvben korlátlan, hanem, gyakorlatban is. A limit amolyan elméleti érték, és ha az ember átlépi akkor sincs gond. Annyi, hogyaha vki már túlontúl túllép a határon annál fennáll a lehetősége a szolgáltatónak, hogy lassítópályára teszi a tárgyhó végéig.
Én már léptem túl amikor még 20 GB volt az elvi korlát és nem volt semmi.
Most decemberben lépek át a 3M/256 vonalra. ..és elhihetitek a 3 Mbit az annyi is lesz..nem csak papíron. (megjegyzem most is épp letöltök és 188-195 Kb/sec-cel jön a cucc.
ui még 1x: ez a mucsa nagon felháborító!!!!
Nézz má körül Budapest egyes részein aztán Szentendrén és utána Mucsázz!!!!!!!!
szerk
ja még vmi: ha gond van esetleg a nettel akár 7végén: hívom az ügyeleti számot és ''kinyalják'' az ember s***ét.. Kb fél órán belül hárítják a gondot..Nem amolyan ''majd kiértesítjük'' a stílus
[Szerkesztve] -
kisninja
őstag
Na az jo büdöss .... Most fizetem elö az Axelerora 512/128 (Szeptemberben) Igy lemaratam az év végéig tartó ingyennetröö pulsz még ez is.
Ajánlom a mataávnak hogy emeljen a sávszélen mert nem tom mitteszekpowered by: ®MAJORMÜVEK®
-
Zenty
őstag
válasz gege71.hu #29 üzenetére
Üh hátréb az agarakal! Gondoltam ,hogy ebből a mucsa dologból bajok lesznek !
Azt leányfalura értettem(nah most jön egy újab leugatás egy leányfalusitól )!Szentendrét bírom főleg ,hogy édesapám ott született!
Téleg nem kell ennyire felkapni a vizet!Örülj ,hogy ilyen neted van ahol sehol máshol az országba !
Ha veszek egy 30 km utp kébelt rá köthetem a kábeledre?Guild Wars - Zenty a survivor
-
LEON-T
aktív tag
Mint lathato mas forumokon a matav 3 kerulet bizonyos reszein tesztel. Tehat 1mbitere nyomtak fel egyes adsl usereket. Gondolom nem veletlenul.egyik isp nem akar lemaradni. Egeszseges versenyszellem . Most az hogy kinel elobb v utobb lesz ez nem rajtunk mulik ugyfeleken.
-
kisninja
őstag
Semit nem fog lépni szerintem föleg nem Szekszárdon.
A matáv spur és becsap mindenkitpowered by: ®MAJORMÜVEK®
-
Zenty
őstag
Matáv én szerintem max 768/256 -fog emelni ,hogy upc-vel egyszintre kerüljön ugymond!
Az 1mbitet esetleg azért tesztelik,egy ezrest le engednek a mostani árból azt majd ugy gondolják ,tömegesen fogják ezt a csomagot választani az emberek!
Mindenestre nagy meglepetés lenne ha 512-ről hip hopra 1024 lenne.Akkor az egyszer kivételesen nem szidnám a matávot
Szóval a végszó: Magyarországon eddig ez a favorit, meg az a micros volt tisza net valami (
Szerintem ezt überelni egy jó darabig nem fogják sokan!
-
vottokar
senior tag
Gratulálok a Szentendreieknek! Eddig ''csak'' szép városuk is volt, mostmár király netjük is van. Itt vidéken (aki ismeri lakhelyemet tudja miről beszélek ) örülhetünk, hogy egyáltalán van 384/64-es ADSL. Olyan sz*r hely, hogy anno a Mat*v át sem vette. Ja ás sebességemelés innen szerintem majd akkor, ha többet fizetünk.
[Szerkesztve]"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
LEON-T
aktív tag
emelni szerintem biztos fog csak ket kerdes van. Melyik csomagok mire. Illetve hogy mikor. Ez evben v csak jovo ev elejen. Nekem most 768 van de sajna a ping resze nem tul jo. Elso hopp 35. De irtak az emeltek hogy 18-20ms ujra a ping pl dialcom modem eseten. Ez mar eleve pozitiv
Mas
Tok jo ez a 3mbit csak kerdes ha sok user lesz nem e lesznek dugulasok..
Mint tudjuk a kabelnet igencsak terheles fuggo.. Remelem fel ev mulva nem latok itt kemeny kritikakat -
Conki
tag
Áhh
hüpp-hüpp...
Ilyen netet akaroook
Grrrr miért nem Bp-n van ez? -
Zenty
őstag
Moderátor át is írhatná a topicot : A legjobb internet szolgáltatás magyarországon!
Címel
-
Mr.Skyline
senior tag
én is most nem rég fizettem elő ADSL-re 512k/128k az EnterNET-nél, viszont én csak 1éves hűségnyilatkozatot irtam alá, ami jövö juniusban lejár akkor majd meglátom addig mi lesz, szerintem biztos váltok
"Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt visszük"
-
Adi
senior tag
Engem csak egy dolog zavar a papíron, amit a végén írnak: alapból nem publikus címet biztosítanak a hozzáféréshez. A fix IP-nél sem említi semmi, hogy ez publikus IP-e.
Amúgy meg egész korrekt ajánlatnak néz ki, a forgalmi korlátok épeszűen vannak kitalálva és ha túlléped, akkor sem UPC-módra szűkíti le a csövet, hanem használható sávszélességre. Meg ahogy valaki már tapasztalatból írta, ez működőképesnek tűnik, szemben az UPC-vel.
Egyébként az 1 Mb-es ADSL igen király, az egyik tesztelt területen lakom én is. Fölfele is fölnyomták, méréseim szerint 192 kbps-re. Tehát 1024/192-es lett.ldm start-reconf primary
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest