Új hozzászólás Aktív témák

  • Hieronymus

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz Kékes525 #70878 üzenetére

    "Magyarország kormánya úgy döntene, hogy minden visszaállít a járvány ellenében is, akkor sem lehetne normális élet, mert a külföld Magyarországgal szemben fenntartana egy csomó intézkedést. Így Magyarország is rákényszerülne arra, hogy oltson. Akár akarja a nép, akár nem. Ez az egyetlen lehetséges útja (az oltás) a mihamarabbi normális életnek."

    Ez így leírva nem felel meg a valóságnak!
    Az EU tagállamok egymás között alkalmazott beutazási korlátozásainak komoly feltételei vannak.
    A COVID mérsékelt jelenléte nem az. Tavaly nyáron sem volt feltétele a fertőzés mentesség. Amikor Magyarországon elkezdett emelkedni a fertőzöttek száma, első körben Budapest került a tesztet megkövetelő listára. Majd nagyjából megyénként.
    Ha nem magas a fertőzöttség, akkor nem írható elő semmi. Ha magas, akkor tesztet vagy oltást igazoló papírt kérhetnek.

    Úgy tűnik a következő év csak csodával lenne elegendő, a szükséges oltóanyag mennyiség legyártására és leszállítására. A német szövetségi eü miniszter sürgette a oltások szállítását. Később visszavonta, mert a beérkező mennyiséget sem voltak képesek időben leszállítani és felhasználni. Az oltóanyag egy részét meg kellett semmisíteni. Kifutottak az időből és felmelegedett az oltóanyag.

    Teljesen feleslegesen tekered ezt az imamalmot.

    Még valami.
    Az RKI szerint Németországban a covid átlagos r0 értéke 3,3–3,8. Ez ugye a lezárások figyelembe vételével értelmezendő adat.
    Van itt egy elég megalapozottnak tűnő ismertető.

    https://vedooltas.blog.hu/2012/09/05/miert_oltunk_avagy_mire_jok_a_vedooltasok

    Az ismertető alapján kétséges a nyájimmunitásban erejében hinni.
    A védőoltás alapú nyájimmunitásba még kevésbé, mivel könnyen 100% fölé emelkedik a szükséges mennyiség. Magyarul nem érhető el védőoltással a nyájimmunitás.

    Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!

Új hozzászólás Aktív témák