Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz Reggie0 #70323 üzenetére

    Vagy mi a szarnak, ha ebben az ütemben 2025-re se lesz beoltva a nem veszélyeztetett korosztály? Itt is minden agyalap arról okoskodik, hogy így ki kell zárni meg úgy mindenhonnan? Zárod ám ki vakanyádat, azt! (by free József Attila, költő)

    Mire fel, mert már érkezett 4750 emberre való vakcina? Akkor (se) pofázzunk bele mások életébe, ha majd annyi vakcina lesz, hogy mindenkinek jut és az emberek nagy része nem oltat. Mekkora divat lett már itt, hogy mindenki más életébe pofázik.....

    Egyébként meg helyi önprocesszorunk felmenti azt a réteget, ahol valóban kötelezhetőek lennének, az intenzíves orvosokat, no akkor mást minek gyalázgattok? Fene gondolta, hogy ilyen hamar agyártalmakat is okoz a covid!

    Egy esetet el tudok fogadni, ha nem mutatják meg nekik azt egyértelműen, hogy mit akarnak beadni nekik, nem lehet megbizonyosodni annak eredetéről és nem transzparens számára a vakcina és az útja az oltás beadásáig. by topik processzor

    Amíg az átlagembereknek nem kötelező valami, addig kuss van, az adatja be, aki akarja! Van ebben valami nehezen értelmezhető?

    [ Szerkesztve ]

    eladó Samsung PM883 1,92TB SSD 50eft

Új hozzászólás Aktív témák