Új hozzászólás Aktív témák

  • Stanlee

    őstag

    Tudom, hogy senkit nem erdekel, de kijott a nemet oltasi terv egyeztetesre. A 60-as korosztallyal bezarolag 28,1 millio oltassal szamolnak. Ez azert erdekes, mert a jelenlegi oltasi kedv a nep koreben kb. 30%-os, tehat a teljes lakossagra vonatkoztatva kevesebb, mint 25 millioan oltatnak be magukat.

    Ha a tervet nezem, majd valamikor soha napjan leszek ra jogosult. De az oltasi kedvbol kifolyolag szerintem februar vege fele onkentes alapon mar fogjak osztani az oltast fiataloknak is, mert a rizikocsoportokbol nem lesz senki, akit tudnanak majd oltani.

    "Erdekes" javaslat a tervben, hogy az egeszsegugyi dolgozok egy resze, a rendorok, tuzoltok, tanarok kesobb fognak oltast kapni, mint a menekultszallasok lakoi. Most nem azt mondom, hogy ne kapjanak oltast a befogadott menekultek, de ez igy nincs rendjen, hogy az orszag mukodesenek fenntartasaban szolgalatban levoket kesobb fogjak oltani. Ez szamomra moralis kerdes es vallalom, hogy egy idegengyulolo neonaci vagyok emiatt sokak szemeben itt Nemetorszagban.

    “Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany

Új hozzászólás Aktív témák