Új hozzászólás Aktív témák

  • Z.É.T.

    őstag

    válasz #16729600 #50805 üzenetére

    Nézd, nekem többnyire szimpi az osztrák tájékoztatási rendszer, de nem nehéz belelátni pedagógiai és politikai vonatkozást. (látom pl, hogy - helyesen! - a depresszió és pánik ellen is küzd az oldal.)
    Ettől függetlenül rendesen ráül erre a ~0.2-0.25%-os halálozásra, miközben a - most még nem túl megbízható - metastudyk alapján a 0.2-0.8% a nem hivatalos konszenzus, kiemelve, hogy régiónként/országonként eltérő lehet, (míg lokális közegben, teljes átfertőzöttség mellett továbbra is az 1.2-1.7%, amit láthattunk), nem veszi figyelembe az esetleges évszakos torzulásokat, illetve egy csendesebb időszak javuló tendenciája után értekezik erről, nem említi a szezonális flu általi kettős fertőzés kockázatát és az eü esetleges leterheltségéből fakadó további, erősen valószínűsíthető romlást, valamint az őszi-téli egyéb jellegzetességeket, ami még csak ezután adhat majd támpontot az európai járványkezelésre, a sikerességére és a helyes/helytelen következtetéseire.
    A PCR teszteknél is a fals pozitív/negatívra, illetve a vírustörmelékes, de már nem fertőző állopotra hegyezi ki, miközben nem ad alternatívát és a tesztelés felfuttatását, a laborcunamit nevezi meg a növekedés okának, nem említve a pozitivitási arányszám romlását. És mindez bő egy hónapos, simán el tudom képzelni, hogy azóta némileg módosult a nézet náluk is.

    Véleményem szerint ez ugyanaz tökbe, mint magyarországi kommunikáció, csak eggyel kevésbé nézi hülyének a lakosságot, de ez utóbbi tényleg csak személyes véleményem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák