Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    válasz ubyegon2 #48789 üzenetére

    Nem hasonlítom, bár nem ezért húzták fel, de konkrétan erre a célra is kiválóan megfelelt. Kb olyan, mintha a mostani utazási korlátozásokat az ominózus denevér boncolásának pillanatában indították volna.

    #48798: nemigazán tudjuk, hogy volt-e ilyen mumus a 60-80as években. SzVSz jóval nehezebb dolga lett volna a kórokozónak abban az időszakban, mint most, amikor minden 2. panelproli angol É-olaszo.-ban síel, vagy mint a spanyolnak 1918-ban, amikor katonák millióit vagonírozták, hajózták mindenfelé.

    #48806: ez igaz, Lombardia esete megmutatta, mire képes a vírus, ha ideális terepet talál ÉS tökölnek a védekezési intézkedésekkel (a digók március elején még koronapartizni jártak - hiába a lenyomozatlan, szaporodó februári esetek, március közepére fagyott le a mosoly az arcokról).

    #48805: így van, a szabadtéri mozgás egyrészt hasznos az embernek másrészt gyorsan hígul a csomag. Amit csak lehet kültérbe kéne mozgatni: iskolai tevékenység, szórakozás, stb...

    #48809: hja kérem, akik ilyen házőrzővel őrzik a határt, oda nem nagyon megy be hívatlan vírushordozó...

    #48834: háát én (is) többet várnék tőle, ha már egyszer veszem a fáradtságot és elmegyek oltásért. A 2018-as brutál verzióval szemben sem védett meg, bár tesztelni nem teszteltettem magam (azt se tudom, hol lehetne:B), úgyh nem biztos, hogy influenza okozta a torokpoklot.

    #48836: a spanyol, francia szintű lockdown-nak semmi értelme. Az embereket hagyni kell kimenni sétálni, szabad téren mozogni, nyaralójukat rendberakni stb. És nem azért, merthogy ez egy atyaúristentől eredeztetett alapjog, hanem azért, mert abszolút nulla terjedési eseményt nem fog meg a legszivatósabb rész (=lakásodba zárva várod, mikor kapod meg a házmester Bözsike blökijét sétáltatásra).

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák