Új hozzászólás Aktív témák

  • Floyd80

    addikt

    válasz kekedi #28936 üzenetére

    A lakosságot illetően optimista vagyok, itthon (is) példaértékűen viselkedett a jelentős része, pl. itt Józsefváros másik részén néztem, hogy a romák, félig romák is megértették, hogy kell a szájmaszk, még utcán is felvették, pedig nem így vannak elkönyvelve, hogy bármiben is együttműködnének. És csak tegyük fel, ha a vezetőink minden idióta bejegyzésükben szájmaszkban feszítettek volna mindenhol, legyen átadás, szerb elnökkel találkozó, karanténszegőcelebfocistakülügyérrel, mennyivel együttérzőbb üzenete lett volna, helyette azt látjuk, ami az angoloknak már sok, one rule for the elite...

    Mivel a kormányok jelentős része össze-vissza beszélt, mint itthon is, iskola bezár, nemzár, kell maszk, nem kell maszk, kell teszt, nem kell teszt, immunitás kell, nem kell, a társadalom magára volt hagyva. Nyilván az intézkedésekkel, amiben semmi extra nincs, csak járványprotokoll, beterelték őket egy szabályba, de ehhez kellett a lakosság felismerése, hogy ez most tőlünk függ, mert bennük nem bízhatunk.

    Kérdés, laza szabályok mellett meddig marad intelligens a lakosság. Meg ugye gazdasági oldalát még nem is néztük, hogy az egyéni tűrőképesség meddig terjed, de látni fogni sajnos.

    "Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."

Új hozzászólás Aktív témák