Új hozzászólás Aktív témák

  • Depression

    veterán

    válasz Rive #26258 üzenetére

    Kínai adatok olyanok, mint a kínai tesztek. Ma Kínában nem találtak fertőzöttet. A Föld lakosságának egy ötöde nem fertözött a kiindulási gócpontban ezek szerint.
    MO-on csökken a fefőzöttek száma az enyhítések után. Türkmenisztánban pedig egyáltalán nincsenek fertőzöttek. Ezek közül 2 diktatúra, itthon pedig tilos nyilatkozniuk a kórházaknak, csak a OT adhat ki adatokat. Míg a világ többi részén meg tombol a járvány.
    Ismét előjön, hogy MO jobban teljesít, mint a világ teljes része, bár itthon lassan 15%-os a halálozási arány.
    Írtam korábban is, hogy ez nem egy halálos járvány, de sok az áldozat. Nekem a páromat műtötték egy hete, és anyósom is a legeslegveszélyeztetebb csoportba tartozik. Bármelyik elvesztése a világ végét jelentené nálam. Én pedig, mint élelmiszergyártó cég alkalmazotja, esélyem sincs HO-ra, sem leszek munkanélküli. Megyek minden nap többszáz dolgozó közé. Kötelező a maszk, és csere 2 óránként, 2m távolság mindenkitől, és még sokáig sorolhatnám. Lényeg, hogy a cégünk szó szerint mindent megtesz a biztonságért. Szóval bárki, aki a termékünket választja (direkt nem írom, hogy melyik cég), biztos lehet, hogy innen nem jut ki semmi.
    Fertőzöttségi statisztikáim is vannak cégen belülről, amik persze nem publikusak, és értelemszerűen nem is árulom el a pontos adatokat: cápatámadásban hamarabb meghalsz, mint hozzánk bejárva dolgozni.
    A lényeg az, hogy maszkkal, és távolságtartással nagy valószínűséggel meg lehet előzni!

    Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.

Új hozzászólás Aktív témák