Új hozzászólás Aktív témák

  • Gubu0101

    veterán

    válasz Ezekiell #24922 üzenetére

    Nagyon azért nem engedték vidéken se szabadjára a népet.Főleg úgy hogy inkább szigorúbb is lett talán kicsit,ott van pl a tömegközlekedés,eddig nem volt kötelező annyira a maszk mint most,hogy már non stop kell minden tömegközlekedési járműre és szerintem ott a legnagyobb a zsúfoltság.Attól még,hogy pár üzlet kinyit meg éttermek az még nem nagy veszélyforrás,mire meg lehet menni strandolni,megint csak enyhülni fog a járvány(remélem).

    Maszkokból meg legyen inkább hivatalos (FFP2,3stb),erre a célra készített és megfelelő minőségű.Ha annyira védene ez is akkor nem vennének föl több maszkot pajzsot az ápolók,orvosok.Még mindig elkap a nevetés mikor ilyen példák jönnek,hogy porszívózsák meg varrjál terítőből meg mit tudom én miből maszkot.
    Dolgoztam azbeszt-el,üveggyapottal és még kitudja milyen veszélyes anyagokkal kint a németeknél, oda is kellett a megfelelő maszk és védőfelszerelés,anélkül főbe is lőttek volna,meg nyilván a tüdőm is már kuka lenne.

    …ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless  MacBook Air M1  iPad Air  iPhone 14 Pro Max  Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…

Új hozzászólás Aktív témák