Új hozzászólás Aktív témák

  • abéla

    senior tag

    válasz Csatravi #20837 üzenetére

    Azért az érdekes lesz, ha kijön a hivatalos 0.1% körüli (vagy ez alatti) mortalitási ráta, akkor mi lesz az apokalipszis-várók új mantrája...

    Egyébként ennek fényében már tényleg beszélhetünk arról, hogy a vírus miatti (a tömegigényt végletekig kiszolgáló média áldásos, clickbait tevékenységével övezett/indukált) lakkossági pánik, az ebből fakadó pszichésen (majd persze pszicho-szomatikusan is) felpörgetett egyébként is szar állapotban lévő krónikus betegek és főleg azok hozzátartozói által generált többlet orvos-beteg találkozás (persze egy idő után csak ennek igénye) miatti eü. rendszerre háruló többletteher és az ebből fakadó elégtelen működés okozta/okozza/okozni fogje-e vajh' a nagyobb gondot?
    Ha igen, akkor milyen mértékben tehető ez a tényező felelőssé a kialakult helyzetért?
    Egyáltalán a kialukult helyzet akkor pontosan mi is? ..ésatöbbi...ésatöbbi

    Hmm-hmm lesz ebben az egészben bődület elemzési potenciál az tuti, évtizedekig megvan a kutatási terep több tucatnyi területnek.

    Nah meg persze főpróbának sem volt utolsó ez az egész, ha tényleg vlmi durva jönne... már pedig előbb-utóbb nyilván fog;
    csak nehogy a durvánnagy egó-k állják útját ismét a konklúziók/következtetések levonásának, bár szerencsére úgy tűnik a
    -tudományos- adatközlés/info.áramlás/elemzés szabadsága, így az ebből fakadó -persze tudom viszonylagos- függetlensége azért felülírja az emberi hülyeség/gyarlóság évezredes hagyományait. Na, majd meglátjuk.

    [ Szerkesztve ]

    hootka!

Új hozzászólás Aktív témák