Új hozzászólás Aktív témák

  • Z.É.T.

    őstag

    válasz lacafaca #121620 üzenetére

    Lacám, ne toldd fullba.
    Mind az elhunyt, mind a komolyabb longos tünetesek mind oltatlanok a környezetemben.
    Gyerekeknél is, szintén oltatlanul. Százas nagyságrend a kettő együtt.

    Volt/van oltott nyavalya is. Oltástól is, vagy olyan, akinek oltástól nem, de oltás+áteséstől is. (utóbbinál ugye az oltás ellenére)

    De még mindig nagyon nagy különbség van az arányokban és nagy többségében a súlyosságban is.

    Amikor a való élet és a tanulmányok is ugyanazt mutatják, eléggé sejthető, hogy aki vitázik vele, annak vagy valamiért speciális a buborékja, vagy egy rossz bohóc, aki nem képes beismerni a tévedését.

    Az övsömör ugye varicella, azaz bárányhimlő kvázi másodbetegsége.
    Bármilyen legyengült immunállapot kiválthatja, az oltás is simán. (mindegyik oltás)
    Keress rá, senki soha nem tagadta, volt rá példa a topikokban oltás után és oltatlanul covid után is.

    És igen, keresd vissza bátran, én is, mások is egyetértettek veled a kezdetektől, hogy az általános eü állapot, beleértve a mikrobiom állapotát mindig számít, ennél a betegségnél is.

    De se nem egyedüli, se nem egyértelmű. Hatvanharmadszor írom le, hogy 2-8 féle betegség mellett, 140 kilósan is volt, aki a tiédnél is tünetmentesebben vészelte át. Oltatlan és oltott is.
    Egész egyszerűen csak magadat égeted ezzel, pedig rendesen hasznára is lehetnél a közösségnek, megosztott linkekkel pl MKarcsitól, vagy növénytermesztési tanácsokkal, stb.
    Ehelyett 2 éve tolod ugyanazt a marhaságot, Syberia meg adja alád a lovat, miközben osztott már meg olyat, ami az ellenkezőjét bizonyítja, mint amit sugallni akart vele.
    Mérhetetlenül komolytalan(ok) vagy(tok), de nekem tökmindegy, csak azért írtam le ezeket ismét, hogy aki csak ezt a topikot látogatja, nehogy félreértse: attól, hogy már nincs itt senki, aki kijavítana, még többnyire totál bullshitet tolsz.

    Sajnálom, mert ettől függetlenül meg tökre bírlak, a káposztád és egyebeid meg zsenik. 😘
    Peace & Love

Új hozzászólás Aktív témák