Új hozzászólás Aktív témák

  • BalanceR

    addikt

    válasz syberia #117465 üzenetére

    :D Gratulálok neked is, hogy ennyire könnyű bevinni az erdőbe...
    Olvasni a sorok között az nem igaznán megy, mondjuk ez eddig is látszott...
    A: Van egy Doki, aki egy ideig dolgozik egy gyógyszercégnél is, mivel a lóf*sz fizetéséből nem tud megléni.... majd pár év múlva otthagyja, elmegy oktatni (a szakmai tudása, hozzásértése megfeleő ehhez) ez után, mivel szembesül azzal, hogy ugyan ezzel külföldön lényegesen jobban élhet, kiköltözik Thaiföldre, ott oktat, ott él évekig, néhány utazó-vlog szerű videót csinál a YouTube-ra. Jön a covid, és mivel a tanulmányi, munkája során szerzett tapasztalatai apalján van rálátása a témára, ezért hozzászól az eseményakhez.
    Mivel a levezetései, magyarázatai lényegesen jobbak, mint mondjukl a kormány kommunikáció, sokan nézik. Őt nem érdekli az itthoni poitika, csak látja, hogy gusztustalan, ami itthon folyik.
    B: Van egy "kihaénnem", kis pártocska populista vezetője (a múltját ne firtassuk,
    de nem véletlenül van kitiltva mondjuk kanadából, és folyt ellene pár eljárás...) aki észreveszi, hogy a cigányozással, zsidózással már nem lehet új arcokat fogni, de ez a vakcinaellenesség mostanában felkapott, van benne pár 10 ezer ember / könnyen befolyásolható hülye ,és a Görény pártján kívül senki nem foglakozik velük. Összerak egy több ponton is megkérdőjelezhető, uszító videót, minden szakmaiság, hozzáértés nélkül (-ő politikus, köze nincs az EÜhöz.). Jajj, milyen sokan meghaltak , jajj, de veszélyes ez, tessék: mari néni végső stádiumos rákos férje is attól halt meg hét hónap múlva. Kísérleti! nem kell! jogok!!!!
    Sikeres lesz a kampány: sok antivaxxert megfog vele, de jön ez a pali ázsiából, és megkérdőjelezi a videó szakmaiságát, tartalmát, szóval veszélyes, ezért rágalom, és uszításhadjáratot indít a kedves Torockai úr... az antivaxereket meg könnyű uszítani...
    kuruc.infó / avilágtitkai.hu / orvosokatisztánlátásért.hu -ilyen szinvonlas oldalak hoznak le pocskondiázó cikkeket.

    #Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

Új hozzászólás Aktív témák