Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
nagyúr
válasz Disk4mat #105194 üzenetére
nem sűrűn olvasom ezt a topikot, de ezt azért iderakom:
99.8% Of Los Angeles Covid Deaths In Past 6 Months Were Among Unvaccinated People
A statement from LADPH late Thursday revealed the following: From December 7, 2020, when vaccinations first became available, to June 7, 2021, 99.6% of the County’s nearly 437,000 Covid-19 cases were individuals who were unvaccinated. There were nearly 12,900 Covid-realted hospitalizations over this same time period, 98.7% occurred among people who were unvaccinated. Of the 12,234 Covid-related deaths across L.A. County during that period, 99.8% were among unvaccinated people.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Disk4mat
csendes tag
válasz Ringman #105205 üzenetére
Nem ismerem ezt az oldalt, és nincs forrásmegjelölés sem, az ilyeneket valahogy nem tudom komolyan venni, függetlenül attól, hogy a mi a tartalma. Így elsőre nagyon magasnak tűnik az a százalékos arány, más országokban hasonló átoltottság mellet azért nem ennyire extra magas a vakcina hatékonyság, komolyabb, független, objektív híroldalon még nem találtam megerősítést, de mélyebbenutánakeresek a dolognak.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz Ringman #105205 üzenetére
Delta nélkül könnyű :)).
De az is segít a "statisztikának", hogy bőven sok ember halt meg Kaliforniában január-februárban, amikor még alig volt duplán oltott ember - tehát meghalni se soknak volt esélye közülük. Az akkor lefutott hullám óta meg nem jött újabb, most kezdik csak kapni az első indiai ajándékcsomagokat.[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
lacos001
senior tag
válasz #20749568 #105207 üzenetére
Ne tetéééézd, megmondta ma a bankos jófiú, hogy "Impfung oder Infektion – das ist die Wahl." Na ennek tudatában nézd a képet. Ugye, hogy mást mondanál most?
Odanézz...még rendeskednek is
"Wer eine Steuererklärung für 2020 abgeben muss, hat dafür jetzt Zeit bis Ende Oktober 2021: Der Bundesrat hat einer dreimonatigen Verlängerung der Abgabefrist zugestimmt. "Drei Monate mehr Zeit für die Abgabe der Steuererklärung sind eine wichtige Entlastung! Das letzte Jahr war aufgrund der Corona-Pandemie eine absolute Sondersituation – das müssen wir auch hier berücksichtigen", teilte Bayerns Finanzminister Albert Füracker (CSU) mit."Nagy konferencia volt ma...
Kíváncsian várom a nyár végétől a jövőt.Vhol olvastam, hogy Lauterbach báttyánk fel van háborodva, mert személyes támadásokat kap folyamatosan. Nem érti...
#105210 Erre is van nyilván 100%ig elfogadható magyarázat. Te se tetézd...
[ Szerkesztve ]
-
Disk4mat
csendes tag
válasz t72killer #105214 üzenetére
Valami ilyesmit látok én is, őszre úgyis kiderül ,valójában hogy is néz ki ez a százalékos arány. Mind az oltottak, mind a delta ferőzöttek többen lesznek, lesz releváns mennyiségű minta, amiből lehet , és érdemes százalékot számolni.
Szerintem jelenleg a legjobb mérőszám Izrael, mivel ott elég magas az átoltottság, korrekt az adminisztráció, és közel van a delta "tüzéhez".[ Szerkesztve ]
-
_Atesz
addikt
2020-ban a CDC és az FDA elismerte hogy SOSEM sikerült izolálniuk a Covid 19-et. https://www.bitchute.com/video/6A21Ru8jlrFI/...
Itt a hivatalos dokumentum, lehet olvasgatni. https://www.fda.gov/media/134922/download -
kolopele
nagyúr
válasz UberMutant #105222 üzenetére
Nem tudom, azért a pár napos 38-40 fok simán kibírható, főleg klímával, de amikor egy tornádó vagy jégeső elver mindent, az nem éppen a legjobb.
-
Disk4mat
csendes tag
válasz UberMutant #105223 üzenetére
Lehet, hogy azt kellene... Komolyan kezdem azt hinni, hogy csak játsza a hülyét és trollkodik, mert ennyire sötétben nem élhet meg valaki Magyarországon...
-
daneel_hu
addikt
-
-
Disk4mat
csendes tag
válasz _Atesz #105232 üzenetére
Ne kérj ilyet kérlek, ezt én skippelem.
Viszont, ha nem sértődsz meg, és nem veszed támadásnak, megkérdezhetem, hogy melyik városban élsz, mennyi idős vagy, és mivel foglalkozol?
Nem kell cégnév, vagy pontos beosztás, csak hogy mi az amit csinálsz, amiért pénzt kapsz valakitől?[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz daneel_hu #105229 üzenetére
Sokszor agyaltam már rajta, hogy a világelső öngyilkossági rátában nem játszik-e szerepet, hogy egy büdös gödörben élünk.
Telente gyakorlatilag hetekre eltűnik a nap, mi meg a szennyezett posványban ücsörgünk, miközben a hegyekben hawai van.A nyárról nem is beszélve, a kontinens egyik legmelegebb országa vagyunk, kutatások szerint a globális felmelegedés itt a medencében szélsőségesebb mérvű változásokat tartogat számunkra.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz Disk4mat #105237 üzenetére
Ha én itt fuldoklom télen a környezetszennyezéstől, nyáron a melegtől és Európát nézve ebből a szempontból nagyítóval kell keresni ennél xarabbat, akkor miért foglalkoztatna, hogy van ennél rosszabb a bolygón?
Attól nem lesz télen napsütésesebb, ha Death Valley a viszonyítási alap.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Disk4mat
csendes tag
válasz S e t h #105238 üzenetére
Mert nem Magyarországon élsz, hanem egy városban Magyarországon.
Költözz a balcsi északi partjára, az árnyékos lankákon nincs meleg, és a víz is kellemes, meg persze szmog sincs (még) télen, mivel jellemzően ritkábban lakott az üdülőövezet télen, és már egyre kevesebben tüzelnek arrafelé.
Egy 130-140 millából simán találsz már egy pici ingatlant, ami megfelelő orientációval rendelkezik. -
Reggie0
félisten
válasz _Atesz #105227 üzenetére
Kezdetnek ne csak linkeld, hanem olvasd is el amit linkeltel. Ha elolvasod, akkor meglatod, hogy pont arrol szol hogy egyes eszkozoket hogyan kell hasznalni a detektalashoz, majd leteszteltek a teszteket szelektivitasra es erzekenysegre, amik atmentek.
[ Szerkesztve ]
-
Neck
veterán
válasz _Atesz #105243 üzenetére
Nem, az te voltál a linkekkel
Pontosan ez a bajom a tagadókkal: félig elolvasott, félrefordított dolgokkal érvelnek. És egy ponton túl már nagyon fárasztó mások helyett extra melót végezni és utánanézni, elmagyarázni, megindokolni, hogy miért nem.
Én tökre megértem Disk4mat fórumtársat, hogy az ilyenekre már nem hajol le.
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
_Atesz
addikt
Egy angolból perfect srác oldaláról szedtem az infót, nem tudtam, hogy trap.
Viszont amit írtam EQ-ra értettem.
Én sem röhögtem ki őket, amiért rohannak beadatni egy kísérleti vakcinát, amikor van természetes, mellékhatásoktól mentes védekezés. ( link )
Igaz amikor linkeltem, arra sem válaszoltak, tehát ha meg tudják cáfolni, ha nem nincs válasz, legalább következetes. -
_Atesz
addikt
válasz Reggie0 #105246 üzenetére
Akkor 4 közlemény még márciusból, kis olvasnivaló.
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
Szó van bennük 5 éves oltási tervről, annak megfinanszírozásáról.
All in one vakcina, Wave 2 vakcina, GBP510 2 komponensű nanotechnológiás vakcina.
Egy "antivaxxer" magyarázata a közleményekhez (konteók nélkül, Facebook videó link): [link]Ha csak a fele igaz, akkor el lehet gondolkodni egy picit. Aki azt hiszi megúszta 2 vakcinával, az különösen figyelmesen olvasson / hallgassa a videót.
-
_Atesz
addikt
válasz UberMutant #105248 üzenetére
Tőled még értelmes kommentet nem láttam. Gyakorlatilag idejössz, lenyomsz egy mondatot mindenféle építő jelleg, írásjelek nélkül és ennyi. Az összes hozzászólásod erre épül.
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live