Hirdetés
- Minden, ami Unreal Engine
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoyHoy2
tag
a HyperX Cloudok mennyire tartósak? Napi pár óra használattal kihúznak legalább 2 évet odafigyeléssel? Viszonylag sok fel -és levétellel napi szinten, eddig már vagy 10-15 éve mindig 10 ezer alatti "gagyi"-kat használtam (nem az ajánlott kategóriából) és maximum 1 évet húztak, ahogy a mostani is, (eltört fejpánt, lehalt mikrofon, lehalt füles stb) ha ezek se sokkal bírják tovább, nem költenék rá többet egy forinttal se. Mik a tapasztalatok, a teszteket kb elolvastam, de engem a tartósság érdekelne. Köszi!
[ Szerkesztve ]
It is always more difficult to fight against faith than against knowledge.
-
HoyHoy2
tag
Annyira nem mozgok otthon a témában, én most a Stinger Wireless-t vettem 2 hónapja, ezekre használom én is amiket írtál,
lényegesen olcsóbb mint a kereted(én még 25ért vettem...), szerintem ár-érték arányban korrekt ha megfelel a vezeték nélküli. Azt olvastam még a Flight az valamivel jobb hangzásban, illetve az akksija jóval többet bír, nekem nem ért annyi pluszt, azzal így személyes tapasztalatom sincs, vezetékes 30 feletti kategóriás fülesem nem volt még, így lehet még nem hallottam igazan jót[ Szerkesztve ]
-
HoyHoy2
tag
Szerintem ha ezek megfelelőek voltak eddig hangzásilag akkor maradj 40 alatt, 30 körül. válassz valamit az ajánlottak közül, ne vegyél külső hangkártyát csak ha mégis valamelyik felsőbb kategóriást választod, a maradék pénzből pedig menjetek el holnap igyatok pár sört
[ Szerkesztve ]
-
HoyHoy2
tag
Esetleg HyperX Cloud Stinger Wireless? Kicsit olcsóbb, amit te irtál mondjuk nem ismerem, nekem ez fél éves, eddig elégedett vagyok vele, ugyan ezekre a célokra használom, szvsz a szintet hozza, napi 2 esetleg 3 órát használom, és 3. napon szoktam feltenni tölteni, dokkolója nincs. nem tudom az +5 ezerért ad-e többet!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- BestBuy topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest