Új hozzászólás Aktív témák

  • donceleger8

    őstag

    válasz BBéci #6786 üzenetére

    Én viszont épp most mondtam le egy medialejátszó beszerzésről. Az olcsó kategória nem igazán jön be, sokat olvastam az egreat r6s-ről és te is mondtad, hogy bottal sem piszkálnád. Ellenben a drágábbról sem olvastam kiváló véleményeket. Gondolok itt a legújabb popcornra, konkrétan azt írták egy teszt során, higy néhány ISO-hoz hozzá sem tudott szagolni. Na ez nekem nem férne bele egy 100k termék esetén.
    Úgyhogy marad a laptop, abban még nem csalódtam. Bár múltkor azt írtam, hogy a 47 Ronin akadozott mint az állat, de kiderült hogy user error volt. X-el bezártam a torrent progit, de elfelejtettem hogy ettől még a háttérben fut, és éppen 100% sebességgel töltötte vissza az anyagot, kihasználva ezzel a merevlemez teljes erőforrását, amit a feladatkezelőben láttam is. Ja és hozzá tenném, hogy már öt napja nem volt kikapcsolva a gép. Ez is számított, hiszen mégiscsak Windowsról beszélünk.
    Szóval teljesen kikapcsoltam a torrentet miután újraindítottam a gépet, a Power DVD 14-el ezután hibátlanul játszotta le az anyagot.

    A Power DVD 14-el kapcsolatban meg nyugodtan szerezzétek be, jobb és gyorsabb, sokkal gyorsabb lett a felület és maga a program is, illetve támogatja már az UHD filmeket is, bár egyelőre nem hinném hogy sok haszna lenne. De a gyorsasága miatt mindenképp.

    Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!

Új hozzászólás Aktív témák