Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    Nos, tegnap kőzelebbi kapcsolatba kerültem egy pana 48as640-essel, sötétben tesztelgettem, első benyomásaim:
    1. nagyon jót tett a panának a VA panel, nagyon jól bánik vele, nagyon minimális a felhősödés, gyakorlatilag nincs, de ugye olyan LCD nincs :), egyébként csak gyakorlott szem veszi észre, bevilágítás 0.
    2. a kontraszt, a fekete és a fehér rendben van, homogénnek mondható
    3. az usb-s médialejátszás nálam nem szempont, ezért még azt nem próbáltam, viszont a hálózati lejátszást elég gyakran használom, így azt kipróbáltam, DLNA-hoz nem fűztem sok reményt, mikor elindítottam a hálózati keresést, óriási meglepetésemre elkezdte felsorolni a hálózaton "lógó" smb megosztást, Dune vinyókat, a hálózati gép (NAS) anyagait, ez jó jel, de nem fűztem hozzá sok reményt, megpróbálkoztam mindegyiket "felvenni", itt a következő meglepetés, mindegyik sikeres, ezek utá elkezdtem lejátszani mindenféle fájlt, külső, belső feliratokkal egyaránt, mindet vitte, váltógatni lehet a hangokat és a feliratokat is, felirat mérete, pozicíója megfelelő. Szóval ez a része számomra tökéletes, ha lesz időm akkor kipróbálom az usb-s lejátszást. Szóval a DLNA egyelőre nem hiányzik.
    Ennyit a pana 640-esről. :)
    Semmilyen mozgásmegjelenítési bug-ot nem láttam.

    "Eladó: X96 Max+ Amlogic box (https://tinyurl.com/mrxabmtf)" - *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák