Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
menyus11
tag
Köszi a választ.
A kártya miatt nem aggódom. 6950, de bios kapcsolós, szóval 6970is lehet.
Csak a 19" aggaszt, hogy nem lesz elég.
Még egy kérdés!
Ha 2 monitort meghajtok a dvi kimenetről, egyik dvi->dsub átalakítóval, dp-ról pedig dp->dvi, vagy dp->dsub a jó?
Vagy így bármelyik felállásban működik? -
proci985
MODERÁTOR
race07 variánsok főleg, illetve shift2. illetve fpsek, pl far cry 2 zseniális három monitoron és szépen is fut. remélem a három is lesz ennyire jó. bár mostanában kevés időm van játszani, akkor is főleg diablo3, ami meg pont használhatatlan eyefinityvel a GUI miatt sajnos.
játékon belül egyébként egyre inkább olyan érzésem van, hogy igazán szimulátorra remek és fpsre jó megoldás, shift2n szoktam ismerősöknek demonstrálni, hogy mennyire móka.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
szacsee
nagyúr
Szerintem single playhoz jó lenne. (feltéve ha támogatja a 3 monitoros üzemmódot)
Itt egy 7770-es OC teszt full HD-val.
Keress 7770-es PH tesztet, hogy kb százalékban mennyivel jobb teljesítményű, mint a 6770 és ha ez megvan, akkor lehet totózni.
Attól tartok, hogy ebben az ársávban 20-30%-nál nem erősebbek az újabb generációs kártyák, viszont a felbontás különbsége több ennél.... (1440x900 vs. 1920x1080)
VGA-s topikban többet mondanának róla, de sokan eleve elvetik ilyen kártyánál az eyefinity-t, és kapásból 68xx-78xx-es kártyát ajánlanak... valóságban pedig kompromisszumokkal lehet simán vinne jó pár új játékot is.[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
üresben a kártyával majdnem annyit fogyaszt a rendszer, mint anno a 3870el két kijelzővel játék közben, ami egy 110Wos TDPjű kártya volt. pl Crysis és Metro2033 közben throttlingol, tehát leveszi az órajeleit 725re 800ról és gyönyörű csíkot húz 99.5%os terhelésen. hőfokok is stimmelnek. csak mondjuk a Furmarkkal nem szoktam órákat játszani.
az ACC extremevel mondjuk lehet jobban hajtani.
Shift2 kapcsán nyugodtan írj, irányítást szerintem át kell rakni elitere, és elfogadható. cserébe egyike azon kevés játékoknak, ahol multimonitorral jó helyre esik a hud.
-
proci985
MODERÁTOR
driver le régi driver vissza megvolt?
zolikaDB: elvileg ez csak HD5xxxtől megy.
viszont ablakban ki tudod húzni mindkét monitorra, más kérdés, hogy a káva miatt vajmi kevés értelme lesz... tudom, mert próbáltam anno én is két kijelzőt, filmezni, nem az igazi.
[ Szerkesztve ]
-
Xantor
tag
válasz brady28 #1048 üzenetére
Tehát a 19"-est elég ha a másik DVI kimenetre rádugom egy átalakítóval? Mert jelenleg csak így tudom megoldani az itthoni kellékekből. Így nem probléma, hogy a VGA-n mindkét DVI foglalva lesz?
A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest