Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• priti

addikt

válasz kzkz #1411 üzenetére

Szerintem a fejmagasságod nem jó. Ha mögé állítod be, ahogy én akkor nem mindegy ám, hogy egymáshoz képest milyen magas a szék és az asztal, tehát hogy a végén hová kerül a szemed. Az a praktikus, ha jó magas az asztal is és a monitor talpa is, szóval pivot monitor előnyben.

Próbáld ki, hogy mögé teszed ahogy én, behúzol egy ablakot a két monitor közé, hogy átlógjon a teteje a középsőről az egyik szélsőre majd függőlegesen mozgatod a fejed csak a szemmagasságod változtatva. Úgy látszik, hogy csak a hátrébb lévő két szélső monitoron fog mozogni a kép fel és le.

A képed alapján talán az lehet a gond, hogy túl alacsonyan vannak a monitoraid. Ha pivot a monitor és a talpa ezért nagyot emel az asztaltól akkor az asztallap kb. 80cm magasan kell legyen. Nekem csak 77 és liftes széket ezért koppra le kell engedni, hogy tökéletes legyen és a karfája stimmeljen a bill. tartó magasságával.
    Koppra leengedve viszont pattog, ahogy mocorgok rajta és a halálba idegel meg a pedálsorhoz sem kényelmes, szóval állítgatnom kell. Nem az igazi.
    Egy ilyen állványt bevállalnék, de ez egy kiló :Y én meg 25k-ért vettem a 3db monitort :DDD szóval nekem ezt nem fogják eladni.
    Valami az asztallapra felépített cuccban gondolkodom, de még nem találtam ki mit használok oszlopnak. A gyári lapra szerelt vackoknál úgy van, hogy a távtartó csavarra kell ráhúzni egy műanyag hengert és úgy látszik, mintha az tartaná a polcot. Ehhez át kell fúrni az asztallap tetejét.
    Én csináltam az asztalt, de alulról fel van rá csavarozva egy erősítő, fejegység, fejhallgató erősítő meg a kábelezés stb. szóval elég munkás volt. Ezt az asztallapot nem szívesen fúrnám ki. Viszont vizuális típus vagyok, ezért csak akkor döntöm el, hogy tetszik e, ha már a végeredményt látom.
    Sajnos kb. 10cm-nél magasabb nem lehetne a monitortartó (mármint a monitor talpat tartó) és tartok tőle, hogy hülyén fog kinézni. Ha az asztalhoz építem, akkor ki kéne menjen a sarokelemek fölé is, hogy valahogy kinézzen, ha az asztal fölé akkor meg túl közel van az asztalhoz.
    Legegyszerűbb az asztalt tartó két bútorlapot lenne nagyobbra cserélni, hogy eleve magasabb legyen az asztal csak már hozzá van fúrva a falhoz több helyen, hogy kormányzáskor ne tudjam rángatni. Szóval van gond. :)

Kéne valami ocó monitortartó állvány.

Legegyszerűbb

[ Szerkesztve ]

Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák