Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
Sziasztok!
Új hangcucc vásárlása előtt állok, és szeretnék véleményt kérni a kiszemeltemről: Philips SPA5300/10.
Kiszállítással 15k. Esetleg van ilyen árban jobb?A válaszokat elõre köszönöm!
-
Zedz
addikt
Sziasztok!
Szerintetek zene hallgatáshoz és játékokhoz melyik a jobb? GENIUS SP-HF 1800A vagy Genius SP-HF1255A? Megéri az pár ezer forint plusz az elsőt?
-
Zedz
addikt
Sziasztok,
A Genius SP-HF1250B és SP-HF1255B hangzása mennyire tér el egymástól? Összefoglalóban olvastam, hogy inkább csak az előbbi kapható, és az érdekelne, hogy mennyire érdemes vadászni a második után?
-
Zedz
addikt
Sziasztok!
Elolvastam az összefoglalót, illetve lurkodtam kicsit, de azért biztosra megyek és megkérdezem a hozzáértőket is, hogy milyen hangkeltőt ajánlanátok a következő célra; főleg zenehallgatásra. Játszani fejhallgatón szoktam, filmet keveset nézek, viszont zenét annál többet hallgatok.
Ha ez számít, stílusban 99%-ban valamilyen elektornikus fajta folyik a fülembe. Az összefoglalóban csemegéztem az ott linkeltek között, de nem tudom, hogy a studio monitorok mennyire számítanak túlzásnak mezei zenehallgatásra? Mármint ha az ember nem készít zenét, akkor is megéri venni egy olyan párt, vagy elég egy jobb minőségű 2.0? Ár igazából 1k-100k skálán terjedhet, mindegy, csak jól szóljon.
Mit ajánlotok?
-
Zedz
addikt
Van egy 120 centi széles asztalom, azon van most egy 22"-os monitor, és igazából ennyi, a többi hely szabad rajta.
(#39509) thornadoj: Semmi komolyra nem kell gondolni, egy Razer Kraken USB-m van. Anno szépen le volt akciózva a plázában, nekem pont kellett egy, és elég jó vételnek bizonyult. Nyilván van ezerszer jobb, de akkor annyiért megérte.
-
Zedz
addikt
Solo 6C-hez milyen USB-s hangkártyát tudtok ajánlani? Valahol fentebb félbeszakadt a fonalam.
-
-
Zedz
addikt
Épp vásárolnám a Solo 6C-t, de a webshopokban sok helyen oda van írva, hogy "new". Ez most egy harmadik verzió, vagy a javítottat mutatja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videoteszt Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Videoteszt A zenehallgatásról dióhéjban I.
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- PlayStation 3
- Külpolitika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Tea
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest