Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
0021666
tag
Sziasztok!
Egy új hangfal vásárlásán gondolkozok, körülbelül 40.000 forint keretem van rá. Pár igényem van csak, jól bírják a strapát és árukhoz képest jól szóljanak. Egy GENIUS SW-HF 5.1 6000 a kiszemelt áldozat, viszont néhol olvastam róla negatív dolgokat is a strapabíróságával, ezért is fordulnék hozzátok. Ha esetleg tudnátok ilyen árkategóriában jobbat ajánlani, vagy megnyugtatni, hogy ez a Genius hangrendszer is jól szuperál, annak örülnék!
Előre is köszönöm a segítséget!Aviation is proof that given the will, we have the capacity to achieve the impossible.
-
0021666
tag
válasz varmi2 #29054 üzenetére
A topic címében is ott az 5.1-es hangfalszett, nem nagyon találtam mást ahova ezzel kapcsolatban írhattam volna. Kérdésem továbbra is adott, nagyon megköszönném, ha segítenétek, vagy esetleg mutatnátok olyan topicot ahova ezzel a kérdéssel fordulhatnék.
Aviation is proof that given the will, we have the capacity to achieve the impossible.
-
0021666
tag
válasz gabber01 #29058 üzenetére
Eszem ágában sem volt hadakozni, nem a kis troll fiúk közé tartozom. Igen, elolvastam, de továbbra sem oldotta meg a "problémám", döntésképtelen maradtam. Átgondolva a helyzetet lehet nem tudnám elhelyezni, főleg nem géphez. Filmezni szoktam, de a zene a fő szempont. Köszi a segítséget, megváltoztattad a nézőpontom Új kérdéssel fordulnék hozzátok, ha nem probléma!
Szóval: Olyan 2.1 hangfalszettet keresnék, aminek kiemelkedő a mély hangzása, de a magas sem gyatra. Főként PC-hez kellene, zenét hallgatni és néhanapján sorozat/filmnézésre, de a zene a fő szempont. Kb. 40.000 forint keretem van rá, de ha nagyon minőségit ajánlotok, felmegyek 50-ig is.OFF: Ezúton szeretnék bocsánatot kérni a tudatlanságomért, nem vagyok otthon ebben a témában, ezért is fordultam hozzátok!
Aviation is proof that given the will, we have the capacity to achieve the impossible.
-
0021666
tag
válasz gabber01 #29060 üzenetére
Nekem kifejezetten szempont a sub, mint írtam is az előző kommentben. Olyat keresek, amiben a mély érezhetően ott van nagy "mennyiségben". A Thonet & Vander Ratsel hangfalakról azt írják, hogy inkább a közép jó benne, a mély nem az erőssége. Esetleg tudnál olyat ajánlani, ahol a mély a fő komponens, magas pedig csak azért van, hogy abból is hallatszódjon valami? Ilyen dübögős "tuc-tuc" zenéket hallgatok( d'n'b, dubstep, etc.), ezért is fő szempont a mély, mert ezekben a zenékben azért nem a magas a domináns.
-
0021666
tag
Gabber ajánlására megrendeltem a Logitech Z623-at, ami pár nap múlva ideér. Ha esetleg valakinek lenne negatív élménye ezzel a rendszerrel, le tudná írni nekem? Ha sok negatív dolog jönne esetleg -mondjuk nem sok rosszat olvastam róla a rövid kábeleken kívül-, akkor még vissza tudom mondani a rendelést!
Mellesleg köszönöm szépen mindenkinek az eddigi segítséget!: )Aviation is proof that given the will, we have the capacity to achieve the impossible.
-
0021666
tag
Tudom, ez nem a reklám helye, de szeretném megosztani a tapasztalataimat a drága Extreme Digital bolttal. Még múlthét szombaton rendeltem egy Logitech Z623 hangfalszettet 38,990 forintért. Nézem a rendelést, várok, várok, szerdán kapok egy emailt, hogy sajnos nem tudják beszerezni a terméket. Aznap délután a weboldalukon a hangfalszett ára 39.990-ről 44.900-ra rúgott fel. Na mondom elmentek a picsába, ipon.hu, garanciafutárral 41.000 forint (szempont a garifutár vidéki létemre), holnapra már itt is lesz. Óriásit kellett csalódnom már másodszorra az Edigitalban, (első csalódásom a Black Friday volt), szóval ha terveztek venni hangfalszettet, véleményem szerint ne az Edigitáltól..
-
0021666
tag
No ma meghozta a futár a Z623-at. Ezer köszönet az ajánlásért, nem veszítettem vele semmit !
Még a bejáratás részénél tartok, megy rajta halkan a zene, de egyszer odatoltam neki a basszust 3/4-ére, a hangerőt pedig felére... Úgy gondolom az a 40.000 forint nem a kukán ment ki, aki egy olyan 2.1-es rendszeren gondolkozik, amit főként zenére használna és a basszus a fő szempont, annak szerintem ez tökéletes választás!
Köszönöm szépen mégegyszer mindenki segítségét![ Szerkesztve ]
-
0021666
tag
válasz freestailo #29245 üzenetére
Az sem mindegy milyen zenére kell. Ha trap/dnb/dubstep és hasonló puffogós zene, akkor Logitech Z623. A közép tartomány tényleg hizányzik belőle, szóval vagy mély vagy magas hangokat fogsz hallani. Én 1 hete szerzetem be ezt a drágát, hát a mélye valami brutális. 40k körül van, és ha érdekel 130 watt a mély, 35-35 watt a két magas hangszóró (de mint többen is írták, tényleg nem ez számít..)
-
0021666
tag
Sziasztok! Nem nagyon találtam erre alkalmas topikot sehol sem, talán itt szerencsével járok! Jelen esetben van 3db, különálló hangfalpárom, egy 2.1-es Z623, egy régi SONY hifi és egy gyengébb Genius 2.1. A célom az lenne, hogy ezt a 3 jelet egy eszközre "gyűjtsem" össze, hogy egy eszközről tudjam állítani a hangfalak hangerejét (ugye a hangfalakat beállítanám egy ~közepes hangerőre, így nem kellene ezeket külön-külön állítgatni. Szempont lenne még az is, hogy több bemenet legyen, terveim szerint kötnék rá egy TV-t, egy asztali gépet és egy Bluetooth vevőt. Erre a problémára van valakinek megoldása? Persze, vehetnék rendes erősítőt, viszont az árban valószínűleg nem jönne ki túl takarékosan.Tudom, ezzel nem fogok elérni valós térhatást, de nem is ez a célom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videoteszt Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Videoteszt A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest