Hirdetés
Aktív témák
-
gTWELVE
tag
válasz tangabuvar55 #550 üzenetére
szerintem elégedettlehetsz. az márjó teljesítmény.
-
Boxer001
veterán
válasz tangabuvar55 #550 üzenetére
Okés, jól van az...lehet, hogy a noname ramod szól közbe...
Ha megveszem esetleg a kinézett procit, majd én sem fogok sírni, ha 2420 mhzen fog menni alapfeszen... -
tangabuvar55
csendes tag
igen, elégedett is vagyok! ez már így jó konfig, de azért majd még veszek 256ramot bele
kösz a segítséget srácok!! -
Boxer001
veterán
válasz tangabuvar55 #554 üzenetére
Szivesen! utóirat:
1 giga ram az már azért jó, hidd el nekem...tehát arra hajts rá... -
Boxer001
veterán
válasz tangabuvar55 #555 üzenetére
akkor mittomén! (de lehet, hogy ugye akkor sem adtál neki feszt, mint most....)
-
tangabuvar55
csendes tag
nekem elég lenne a 768 is! dehát....mind1, a 256 árban is a fele!
-
Boxer001
veterán
válasz tangabuvar55 #558 üzenetére
okés, ha te boldog vagy, mi is boldogok vagyunk!
-
gTWELVE
tag
háát azért a giga ram.. mégiscsak egy giga.. így lehet érezni a külömbséget.. de azért megbuheráltuk havernál az 512-is hogy jó legyen,kicsit megbűvészkedtük a windowst. kb 120megát töltbe a memóriáb.. a többi szabad mindenfélére,úgy kicsit jobb lett.
-
tangabuvar55
csendes tag
nekem az 512ből 286mb szabad! ugye...6600Gt....1,1Ghz a memória órajele...
-
Markgx10
őstag
válasz Boxer001 #559 üzenetére
Fentebb olvastam, hogy azt írta a srác, hogy az az igazi 3200+ Bizony a 2420Mhz az olyan igazi 3200+ hogy a CBid szerint 3650+ tehát 2500+@3650+ alapfeszen. Amint látod, a fentiekből attól, hogy egy proci lock mentes még nem egy tuningkirály, sőt. Na holnap megyek, és tesztelünk! Üdv:
Márk -
Boxer001
veterán
válasz tangabuvar55 #562 üzenetére
Jól van már...
Szülinapomra veszel nekem is?
Nekem jövő héten lesz sima 6600, egyelőre elég lesz az... -
Boxer001
veterán
válasz Markgx10 #563 üzenetére
Sztem nem arra értette, asszem én írtam, hogy 11x200on próbálja meg, és sztem arra írta...mindegy...
Okés, holnap akkor majd hívj, hogy merre jársz, aztán csinálunk pár gyors tesztet! Amúgy egy srácnak Pqi ramok vannak, igaz cl3ban, de 480on thermaltake bordákkal...reménykedem a 440ben!sőőt... -
tangabuvar55
csendes tag
-
Hikvision
senior tag
A kezdeti Memo pakolás engemis idegesit pedig 1giga ramom van és ebböl 400-at telerak inditásnál. hogyis van ez a regbuhera hogy nepakoljon annyit?
20 éve a PH-n.
-
Motion_Blur
félisten
Hi!
Nem tudja vki, mennyiért lehet egy használt 2500+os Bartont venni (lehetőleg tudja a 3200+ot)?Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Boxer001
veterán
válasz Motion_Blur #571 üzenetére
17-sztem...attól függ, hogy mit bír, lockos-e pl, bár már úgy látom a lockosak jobban mennek....
-
tangabuvar55
csendes tag
off* hogy lehet nekem Dual PC3100 -ram a gépembe? nem csak 2700as és 3200as van?? Everest írta...
-
Hikvision
senior tag
azé me csak azon a sebességen megy.
20 éve a PH-n.
-
Motion_Blur
félisten
válasz tangabuvar55 #573 üzenetére
akkor kb. 190en mennek a ramjaid
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Hikvision
senior tag
válasz tangabuvar55 #573 üzenetére
nezd meg: everest/alaplap/alaplap/memoriabusz tulajdonságai/ valodi orajel.
20 éve a PH-n.
-
gTWELVE
tag
ja,regbuhera.. most lehet röhögni fogtok,de nemtom melyik Chip magazninhoz adtak egy registry-s kis könyvecskét, abból megcsináltam egy csomó mindent, meg letiltottunk egy jópár szolgáltatást amire nem volt szükség. könyv nem az enyém, de tök jó. Angol nyelven az összes ilyen trükk megtalálható a neten. itt a linkBővebben: link
lehet olvasni sokat,és plusz kb 100 megával kevesebb a memóriába.. ;) -
syner
tag
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek érdemes lenne-e lecserélnem a 2500+ Bartonomat egy Sempron 3000+ (512KB)-ra? A sempron nem gyengébb?
Csak azért gondolkodtam rajta, mert most 0 Ft ráfordítással el tudnám boltolni.
Nekem a tuning nem számít, a stabilitás sokkal inkább. Ja, és a dobozos Sempronhoz adnak hűtőt? És ha adnak, akkor az csöndes? -
gTWELVE
tag
csinálnak sempront 512k-s cache-sel? nem hallottam róla. de ha igen.. (kétségeim vannak létezik-e) akkor érdemes..megnéztem létezik csak
''Socket A /130-nm 3000+ 2.0 Ghz 512KB (exclusive) '' ez az egy van ami 512L2vel van. szóval : igen,érdemes. ha valóban ilyet kapsz. gyári hűtő elég halk. nem olyan rossz. -
tangabuvar55
csendes tag
éértem....de eddig a 166os fsb-vel 3200-asnak írta most meg 195-ös fsb-vel 3100-as.....
mind1, sokat nem számít -
gTWELVE
tag
Figy! Azért írja 3100nak mert kb annyin megy a memória.. nem fogja sose az elméleti sebeségét kiírni. ne várd. Azt, meg hogy elötte 166os FSB-nél 3200at írt vólna ki.. azt kicsit azért kétlem. mert ugyan van olyan kis fül ahol a memcsin tényleges adatait kiírja, hogy hány mhz-n mekkora időzítésekkel üzemel. ott kiírhatta, de ott most is azt kell kiírja.
-
Wol
csendes tag
Hali
abitnf7s 2.0 alaplapom van és ha a emelem a proci FSBt a memória sebessége csökken. Hogy lehetne ezt megoldani.A BIOSban van olyan hogy ratio és ott RAm sebesség és a proci FSB arányát tom álítani (5/6 3/3 stb) melyikre rakjam ?? -
Balinov
titán
3/3, ez a szinkron járatás, így ha feltolod 200-ra a barci órajelét,a ram is 200-on (DDR400) fog menni. eztet szeretik az athlonok
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Boxer001
veterán
Na, kipróbáltuk a ramjaimat, 440en járattuk memtesttel végig egy teszt, meg 3dmark 2005 is lefutott...
A memteszt 5. szintjénél 9xx valahány mb-tól valamilyen hibákat jelzett, a teszt végigment amúgy, csak az 5.-nél jelzett ilyet...
Ez mit jelent? A memónak adtunk egy kevés naftát, bordák nélkül mentek...
Valami beállítási hiba, vagy ez még nem vészes, nyugodtan mehetnének így a ramjaim? valaki help! -
gTWELVE
tag
válasz Boxer001 #587 üzenetére
Az én véleményem szerint ha stabil renszert szeretrnél, akkor nem hibázhat a memória. Mert aztán egyszer csak jáccol azt kifagy a géped..aszem ha az 5ös akkor nem bírja a memcsi. nemtommikor 7es volt akkor meg a lap nem bírta. mondjuk ez nem tény, csak én így tapasztaltam.
-
Balinov
titán
válasz Boxer001 #587 üzenetére
hú passz,memtestet annyira mem vágom...annyit olvastam csak róla,hogy akkor vagy egfgy stabil gép tulajdonosa,hogyha 1x sem hibádzik.
esetleg visszaveni az időzítéseket? pl 266-os samsing ramjaim 266-on 2,5-3-3-6-on mentek,de hibátlanul 333on csak 3-4-4-10-en. ekkor futtatam a memtestet eg y mandrake linuc cédérő.
[Szerkesztve]6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz Markgx10 #594 üzenetére
ténlyeg at vioszont nemtudom,hogy a ramok ha melegük van,hibáznak-e és esetleg egy ventivel fujatva őket,higyan birják.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Milyen házat vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!