2019. szeptember 22., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » PC rovat

Valve: A Portal 2 nem, de meglepetés lesz az E3-on

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GAMEPOD.hu

A Valve egy vicces levélben közölte az érintettekkel, hogy nem lesz Portal 2 bemutató az E3-on, helyette egy meglepetést szerveznek.

Hirdetés

A Valve egy vicces közleményben hívta fel mindazon érintettek figyelmét, akik már nagyon várták a korábban beharangozott Portal 2 bemutatót az idei E3-on, miszerint a játékot mégsem láthatják majd a kiállításon, ellenben egy meglepetésre készülhetnek. Íme a levél:

Dear ..............,

Aperture Science is pleased to inform you that we have partnered with Valve to announce the gala CANCELLATION of the June 14 Portal 2 event at the Regal Theater. The event will be replaced by a surprise. And even though the cancellation of the event certainly counts as a surprise, we are pleased to further announce that the cancellation of the event is not THE surprise. However, per International treaties regarding the definition of the word "surprise", of which both Aperture Science and Valve are signatories, the time, date and content of the actual surprise will only become available as you experience the surprise.

If you'd like to ask fruitless questions about the E3 Portal 2 surprise or, more fruitfully, schedule an appointment to attend a Portal 2 screening at the Valve booth during E3, please contact Valve's Special Envoy to Surprises, Doug Lombardi.

Thank you for <RECORD SCRATCH!!!>

PS: The surprising record scratch is also not the surprise."

A levél szerint a beígért meglepetés nem az lesz, hogy elmarad a prezentáció, valamint az, hogy az üzenet vége hiányzik, szintén nem meglepetés. Mindazonáltal semmi konkrét információt nem közöltek a kiállításon tapasztalható meglepetéssel kapcsolatban, így elképzelhető az is, hogy annyi idő után végre láthatunk valamit a HL2: Episode Three-ből?

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.