A Valve beígért meglepetése a Half-Life 2-vel lesz kapcsolatban?

Nemrég egy körlevélben jelentette be a Valve, hogy az E3 kiállításon június 14-re tervezett Portal 2 bemutató elmarad, helyette egy meglepetéssel készülnek, de erről az ominózus meglepetésről egyelőre semmi konkrét dolgot nem voltak hajlandók elárulni.

A tegnapi nap folyamán azonban felbukkant egy érdekes kép az interneten, amin egy Half-Life logó, Gordon Freeman neve és az a bizonyos június tizennegyedikei dátum  szerepel. A képet azóta már törölték az eredeti helyéről, de a VG247 oldalnak még időben sikerült azt megszereznie, így most ti is vethettek rá egy pillantást, íme:

Amennyiben hihetünk a pletykáknak (Amik egyébként a kép kikerülése óta felerősödtek), elképzelhető, hogy mégis csak a Half-Life 2: Episode Three miatt döntött úgy a Valve, hogy törli a Portal 2 bemutatót. Amennyiben valóban erről van szó, abban az esetben azt hiszem, hogy a döntés érthető, hiszen régóta nem volt már új Half-Life 2 hír.

Természetesen az is könnyen elképzelhető, hogy az egész csak egy kamu, és a fenti kép csak fake, hiszen a mai technikával pillanatok alatt lehet ilyen képet fabrikálni. Azonban addig, amíg akármelyik variáció valódiságát illetően nem rendelkezünk semmi konkrét információval, mindenképpen érdemesnek tartottam megemlíteni a dolgot.

Azóta történt

Előzmények