Tomb Raider: Multizni is kell majd az achievementekért

Összesen 1000 pontot (Gamer Score vagy Achievement Point) lehet majd összeszedni az új Tomb Raider című játékban a feladatok teljesítésével. Aki szereti gyűjtögetni ezeket az eredményeket, az tudhatja már, hogy ha mindet meg akarjuk szerezni, akkor töviről-hegyire át kell kutatnunk a pályákat, ismernünk kell a rejtett helyeket és megtalálnunk az eldugott kincseket.

A Crystal Dynamics által készített új Tomb Raider-ben mintegy 50 Achievementet lehet majd szerezni, melyekért összesen 1000 pontot kaphatunk (Aki kíváncsi rájuk, itt megtekintheti őket, de spoileresek lehetnek!). Azonban ennek mintegy negyedét a többjátékos módban teljesíthető feladatok teljesítéséért fogjuk kapni, azaz ha valaki szeretné összegyűjteni mindegyiket, annak nincs mese, multiznia is kell majd, hogy teljesíthesse mindegyiket.

Nyilvánvalóan az Achievementek nem olyan fontosak játékmenet szempontjából, így aki nem szeret multizni, az az egyjátékos küldetésekkel is jól szórakozhat majd. Viszont aki nem akar csapatban játszani és meg akarja szerezni az összes pontot, annak mindenképpen rá kell szánnia magát néha napján egy-két multis meccsre, máskülönben 75%-nál nem fog feljebb jutni az eredményjelzője.

Azóta történt

Előzmények