Tomb Raider - Multiplayer [Frissítve: Immár biztos]

Ismét felröppentek pletykák a Tomb Raider többszereplős módját illetően, melyeket az Egyesült Királyságbeli GAME áruház oldalán található előrendelés indított el. A játék leírásában szerepelt egy sor, melyben a multi lehetőségeket írták le. A szöveg így hangzott: "Play a variety of multiplayer modes as Lara's Shipmates or Yamatai's Scavengers." Vagyis a többszereplős játékmódokban Lara társait és a szigeten tartózkodó ellenfeleket egyaránt irányíthatjuk majd.

Az ominózus sort közben eltávolították, de az eddigi tapasztalatok alapján ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy tévesen került bele a többszereplős játék lehetőségének megemlítése a hirdetésbe. Elképzelhető az is, hogy mivel még hivatalosan nem jelentették be a multit, így gyorsan - de nem elég gyorsan - kiszedték azt belőle. Mindenesetre eddig csak pletyka szintjén merült fel ez a lehetőség, de egyre inkább úgy néz ki, hogy a megújult Tomb Raider valóban multival fog gazdagodni.

Ti mit gondoltok erről? Szerintetek is jó ötlet új területek felé nyitni, vagy ezt is csak a Mass Effect mintájára azért teszik bele a Tomb Raider-be, hogy később újabb pályákkal, fegyverekkel és egyéb multis DLC-kkel bővíthessék a játékot, miközben az egyszemélyes mód háttérbe fog szorulni?

UPDATE: Leleplezték az OXM (Official XBOX Magazine) legújabb számának borítóját, melynek címlapján ott szerepel a Tomb Raider multiplayer bemutatása. Tehát a hír igaz, többszereplős játékmódok is lesznek benne. Íme:

Azóta történt

Előzmények