The Elder Scrolls Online - Leleplezés

A Game Informer című magazin júniusi számában végre leleplezik a már régóta szóbeszéd tárgyát képező The Elder Scrolls Online című játékot, ami egy, a Morrowindből, Oblivionból és Skyrimből ismerős területeken játszódó MMORPG lesz. Kalandozásaink közben lehetőségünk lesz bejárni Tamriel császárságának földjét, Elsweyrtől kezdve Skyrimig.

A The Elder Scrolls Online című MMORPG története 1000 évvel a Skyrim eseményei előtt játszódik (Azaz pár száz évvel az eddig megjelent epizódok előtt), és az egyik daedra herceg, Molag Bal hadjáratára összpontosít, aki le akarta igázni Tamriel földjét. A játékban három frakció lesz, aminek tagjai természetesen PvP küzdelmeket is vívhatnak majd egymással, a fejlesztést pedig a Zenimax Online csapata végzi.

- "Nagyon kifizetődő érzés végre leleplezni azt a játékot, amelyen az elmúlt pár év során dolgoztunk," - mondta a játék igazgatója, Matt Firor, aki előzőleg a Dark Age of Camelot című játék munkálataiban is részt vett. "Az egész csapat célul tűzte ki maga elé, hogy elkészítik a valaha alkotott legjobb MMO játékot, egy olyan alkotást, ami méltó a The Elder Scrolls franchise hírnevéhez."

A The Elder Scrolls Online című MMORPG játékról részletesebb információkat találhatunk majd a júniusi Game Informer magazinban, melyben a szóló küldetésektől kezdve egészen a legösszehangoltabb csapatmunkát igénylő feladatokig (instance-ok) tudhatunk meg érdekességeket.

A mai nap folyamán egy teaser trailert is bemutatnak majd, valamint a késő délutáni órákra egy pár screenshotot is ígérnek a fejlesztők. A The Elder Scrolls Online című MMORPG játék megjelenése 2013-ban várható, PC és Macintosh platformokra.

Azóta történt

Előzmények