The Elder Scrolls Online: A Bethesda MMO-t készít a sorozat alapján

A Bethesda bejelentette, hogy a ZeniMax Online stúdióval együttműködve új MMO játék készítésébe fogott, ami a The Elder Scrolls széria világán alapul. A programban visszatérhetünk majd Morrowind, Oblivion és Skyrim földjére, a játék eseményei pedig egy teljes évezreddel játszódnak a The Elder Scrolls V: Skyrim során történt események előtt.

A készülő MMO játékról eddig nagyon kevés információ áll rendelkezésre, annyit azonban már tudunk, hogy a Bethesda és a ZeniMax várhatóan még 2012-ben hivatalosan is bejelenti az eddig csak The Elder Scrolls Online címen ismert programot.

Az Elder Scrolls Wiki alapján a játék a "Second Era" alatt játszódik, több száz évvel a sorozat kezdete előtt. Bár ez még nem hivatalos információ, de állítólag a játékban három szemben álló frakció fog szerepelni, melyeknek egy oroszlán, egy sárkány és egy madárszerű lény lesz majd a címerén.

Aki kíváncsi az egyéb hasonló spekulációkra, az olvassa el ezt a cikket. Amennyiben az ott szereplő információk helyesnek bizonyulnak és a Bethesda az idei E3 rendezvényen fogja bejelenteni a játékot, úgy természetesen mi is írunk majd róla.

Azóta történt

Előzmények