Telekom Hajó – Videojátékos rendezvény a Dunán

Ahogy egy korábbi kampányban is elhangzott már: A Telekom összeköti Európát! Ezúttal kis csavarral. Hajócsavarral, hogy egész pontosak legyünk, ugyanis legújabb rendezvényüket az Európa rendezvényhajó fedélzetén tartják meg, az Otherworld Youtuber csapatával közös szervezésben. Ez lesz az első videojátékos esemény hazánkban, amely az online kapcsolathoz kizárólag a Telekom 4G hálózatát használja, miközben a hajó megteszi 3 órás körútját a Duna fővárosi szakaszán.

A Hajó exkluzív megjelenési lehetőséget ad a videojátékos kultúra színe-javának, a hőskorszak retro játékaitól kezdve, napjaink legnépszerűbb esport játékain át egészen a VR játékokig és alkalmazásokig. A közös játék élményét offline is át lehet élni, a klasszikus társasjátékok sem hiányozhatnak majd a fedélzetről.

A Telekom Hajó fedélzeten több partner is megjelenik majd: a Microsoft, a HP Omen, az LG, a Samsung, a HTC Vive gamer-vágyálmok alapját képező eszközparkját az Astro és Audio-Technica fejhallgatói egészítik ki.

A rendezvény kiemelt programja a magyarországi esport színtér két domináns League of Legends csapatának barátságos mérkőzése lesz, a Team Horizon Reapers és a WiLD MultiGaming összecsapását élőben lehet majd követni a Hajóról, Twitch livestreamen keresztül. Az élmény a Magyar LoLTV legendás kommentátoraival válik teljessé. A League of Legends mellett további népszerű kompetitív esport játékok is felvonulnak majd, a Telekom Hajóra látogatók összemérhetik képességeiket Overwatch és Halo 5: Guardians fordulók során is, és még számos kihívás vár rájuk.

Aki pedig levezetésül szeretne elmerülni a VR-technológia nyújtotta alkalmazásokban, megteheti ezt a külön ezen eszközöknek létrehozott VR-teremben.

A Hajón a Halo 5: Guardians verseny a Magyar Halo Közösség által kerül megrendezésre. A megmérettetésen 8 csapat számára nyílik lehetőség részt venni, amelyre bárki jelentkezhet az előregisztráción.

„A verseny formátuma 4v4 Slayer lesz, hivatalos ESL pályákon, mindegyik forduló BO1 lesz, a döntő pedig BO3. A győztes csapat tagjai az Astro Gaming Hungary által felajánlott Astro A40 fejhallgatóval lehetnek gazdagabbak, illetve a verseny résztvevőinek a Microsoft Magyarország jóvoltából Xbox Live Gold kártyákat adunk. A helyszínen találkozhattok a Wonder Stag e-Sports Halo játékosával SpLiTieR-rel, akitől tippeket szerezhettek a Halo e-sporttal kapcsolatban.

A verseny közvetítve lesz az MHK hivatalos Beam csatornáján, illetve az ESPORTHUCS Twitch oldalán, a közvetítés színvonalát újdonsült casterünk Oláh Róbert orobeRto fogja biztosítani. Már nagyon várjuk a rendezvényt, hiszen a közösségünk számára kiemelkedő lehetőség egy ilyen rendezvényen részt venni, magunk mögé utasítva a manapság népszerű FPS-eket. Célunk, hogy a Halo Magyarországon legalább annyira közkedvelt legyen, mint a CS:GO, Call of Duty, Overwatch vagy a Battlefield. Köszönjük az Otherworld-nek és a Magyar Telekom-nak!” (Veszprémi Norbert - Magyar Halo Közösség - Sörös József Péter (Magyar Telekom))

További információ és jegyvásárlás: http://www.telekom.hu/hajo

Azóta történt

Előzmények