Szinte biztos, hogy érkezik PC-re is a Horizon Zero Dawn

A Kotaku jelentése szerint több megbízható forrásuk is megerősítette, hogy valóban jön a Guerilla Games játékának új kiadása.

Tavaly decemberben bukkant fel az a szóbeszéd, amely szerint a Guerilla Games nagy sikerű PlayStation 4-es játéka, a Horizon Zero Dawn PC-re is elérhető lesz. Merész pletykának tűnt már elsőre is, bár azt meg kell jegyezni, hogy a kijelentés ugyanattól az embertől származott, aki elsőként beszélt a Death Stranding PC-s verziójáról. Úgy tűnik azonba, hogy sokak meglepetésére mégis igaz lehetnek az értesülések, a minap ugyanis a Kotaku egy saját cikket közölt a témában, amelyben Jason Schreier elmondja, hogy három különböző, egymástól független, megbízhatónak vélt forrása is arról beszélt, hogy valóban érkezik a játék új kiadása.

A játék korabeli előzetese

Természetesen a hivatalos megerősítésig/cáfolatig mindenképp pletykaként kell a fentieket is kezelni, de azért érdemes elgondolkodni a témán, főleg úgy, hogy a hasonló esetekben a Kotaku a legtöbbször valós információkkal szolgált. Ti mit gondoltok róla, milyen fogadtatása lenne PC-s körökben a 2017-ben megjelent programnak?

Előzmények

  • PC-re is készül a Horizon Zero Dawn?

    Az információ ugyanattól származik, aki anno idő előtt kiszivárogtatta, hogy a Death Stranding nem csak PS4-re lesz kapható.

  • Horizon: Zero Dawn teszt (PS4)

    A Guerrila Games végre el mert távolodni a helghast háborúktól, a réges-régi berögződésektől, és a Horizonnal új vidékre merészkedett.