PC-re is készül a Horizon Zero Dawn?

Az információ ugyanattól származik, aki anno idő előtt kiszivárogtatta, hogy a Death Stranding nem csak PS4-re lesz kapható.

Merész pletyka indult el a napokban, miszerint a Guerilla Games nagy sikerű játéka a Horizon Zero Dawn nem marad PlayStation 4 exkluzív cím, hanem érkezik PC-re is jövő év elején. Az információt egy orosz videós, Anton Logvin osztotta meg velünk, akiről azt érdemes tudni, hogy jóval az előtt beszélt már a Death Stranding PC-s kiadásáról, hogy azt hivatalosan bejelentették volna. Ettől függetlenül nem biztos, hogy igaza van, mert amíg a Kojima Productions és a Quantic Dream (Akiktől napokon belül megkapjuk Epic Games Store-ba a Detroit: Become Human-t) nem a Sony saját csapata, addig a Guerilla bizony az, így igencsak meglepő lenne, ha PlayStation 4-en kívűl más platformra megkapnák a nyílt világú programot.

A játék korábban launch trailere

A tartalomgyártó azt állítja, hogy a Horizon Zero Dawn 2020. februárjában érkezik PC-re, a portolás pedig viszonylag egyszerű, hiszen ugyanazt a Decima Engine-t használja a program mint a Death Stranding.

Azóta történt

Előzmények

  • Horizon: Zero Dawn teszt (PS4)

    A Guerrila Games végre el mert távolodni a helghast háborúktól, a réges-régi berögződésektől, és a Horizonnal új vidékre merészkedett.