StarCraft 2: Kiderültek a végleges árak

A StarCraft 2-ről már korábban is írtunk egy hírt, miszerint a játék várhatóan az átlagosnál drágábban fog a boltokba kerülni. Úgy számoltunk, hogy a normál kiadású változat körülbelül 12,000 Ft lesz, míg a Collector's Edition-ért nagyjából 20,000 Ft-ot kell majd fizetnünk.

A helyzet azonban még ennél is rosszabb, ugyanis az időközben kiderült információk alapján a StarCraft 2 még ennél is drágább játék lesz. Mostanra már a nagyobb hazai disztribútorok kínálatában megjelentek a végleges árak, ami alapján a következőkre számíthatunk:

A StarCraft 2: Wings of Liberty normál kiadású változatáért nem kevesebb, mint 15,000 Ft-ot kell fizetnünk, ami egyáltalán nem mondható olcsónak.

A mindenféle extrával telepakolt Collector's Edition pedig majdnem 30,000 Ft lesz, pontosan 27,000 Ft-ot kell kifizetnie annak, aki ezt a változatot szeretné magáénak tudni.

Hogy emögött most az Activision Blizzard elnökének, Bobby Kotick-nak a pénzéhsége áll-e, azt nem tudhatjuk biztosan, azonban egy kis esély van rá, hiszen ő maga jelentette ki tavaly egy Gamasutra-nak adott interjújában, hogy ha rajta múlna, még tovább emelné a játékok árait. Íme az idézet:

"And Tony, you know if it was left to me, I would raise the prices even further."

Azóta történt

Előzmények