Skywind: Morrowind Skyrim motorral

Bizonyára sok Skyrim játékos emlékszik még a széria korábbi epizódjaira, többek között a The Elder Scrolls III: Morrowindre, mellyel valószínűleg minden TES rajongó több száz órányi játékidőt töltött el. Számukra jó hír, hogy hamarosan újra átélhetik az ottani eseményeket, sokkal modernebb köntösben.

A Skywind című teljes konverziós modul voltaképp nem más lesz, mint a The Elder Scrolls III: Morrowind című játék a Skyrim motorjával hajtva. A mod használatához rendelkeznünk kell a Skyrim és a Morrowind játékokkal is (A Bloodmoon és Tribunal kiegészítőkkel együtt). Kalóz verzióval ne is próbálkozzunk, miután a mod a Steam Workshop keretén belül készül, így nem fog működni warez esetén.

Akit érdekel, letöltheti a jelenlegi, 0.9-es verziót a készítők weboldaláról. Eszközölni kellett pár változtatást a Morrowind képesség-rendszerében, hogy passzoljon a Skyrim motor alá, de pl. a páncél-rendszer egy-az-egyben megegyezik vele.

A modot készítő Morroblivion csapat nekiáll az Oblivion átírásának is Skyrim alá, amint végeznek a Skywind fejlesztésével.

Azóta történt

Előzmények